Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 12:04:27
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz mu jih nikoli nisem dajala, ker so mi bile prav zanič.
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 12:43:41
|
|
|
|
blue sky
|
Moj mišek sploh ne mara Hippovih zelenjavnih kašic. Sem jih na morje zraven vzela, pa ni hotel jesti. Ko mu pa sama isto zelenjavo doma pripravim, pa vse poje. Še posebej brokoli s krompirjem in cvetača s krompirjem grozno smrdita, da raje ne omenjam okusa . Moj je skoraj bruhal, ko sem mu to dala, jaz pa tudi, ko sem sama poskusila.
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 12:45:02
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: fantekj pogrejete ali se lahko dajo tudi hlade?? Za zelenjavne kašice je bolje, da so pogrete.
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 16:03:15
|
|
|
|
Naja30
|
Bolje je, da so pogrete. Saj tudi mi raje jemo toplo kot hladno, ne? Drugače pa jaz moji ne dajem kupljenih zelenjavnih kašic.
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 17:15:19
|
|
|
|
crci06
|
lahko tudi hladne oz. na sobni temperaturi
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 18:16:35
|
|
|
|
frufru
|
lahko tudi sobne temperature, če jih mara. Naš jih ne mara, edino od Alete mu gre po grlu dol
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 21.8.2007 22:43:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi smo samo eno kupili (brokoli z rižem) pa je tamal po prvi žlici samo ven pljunil in prav užaljeno zajokal . Pa drugače zmaže vse kar mu daš. Tko da - zelenjavnih kašic ne kupujemo več.
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 22.8.2007 14:27:23
|
|
|
|
ally1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Še posebej brokoli s krompirjem in cvetača s krompirjem grozno smrdita, da raje ne omenjam okusa . Moj je skoraj bruhal, ko sem mu to dala, jaz pa tudi, ko sem sama poskusila. Tudi pri mojem se je to dogajal, sm misla da bo bruhal , pa še kolcal se mu je po tistem brokoliju. Jaz sem se odločila da mu dajem zelenjavne, samo doma pripravljene; sadne mu pa dajem ko kam gremo.
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 22.8.2007 19:21:51
|
|
|
|
Maxica
|
Kadar mu jo dam, dobi pogreto, ja. Ampak to je res bolj izjema, kot pravilo. Sem mu pa enkrat tudi jaz probala dati tisti brokoli z rižem, sama sem skoraj bruhala od smradu, je pa probal ene dve žlički in potem pametno zaprl usta. Tisto ta oranžno, meso in zelenjava, ima pa še kar rad.
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 23.8.2007 12:18:07
|
|
|
|
frrrr
|
še nisem poskusila sem pa nabavla ta teden krompir+korenček in zelenjava z rižem -> bomo sprobali. bom poskusla s serviranjem kr tko (na sobni temperaturi) in pogreto in bomo videli kaj mu bo bolj teknilo... če mu bo sploh
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 24.8.2007 15:12:39
|
|
|
|
frrrr
|
evo, dans sprobala Hippovo kašico mlada zelenjava z rižem -> na navodilih piše, da je potrebno pogret, zato sem pogrela. nekje polovico lončka je pa pojedel... tolk kolkr sm mu pripravla, je pojedel... drugo rundo pa ni več hotel ne vem zakaj prvo vse poje in vse kaže na to, da še ni imel dovolj... a ko pripravim drugo rundo, noče več odpret ust vonj kašice - sem še hujše pričakovala okus kašice - no ja... zgleda ne sploh, a okus niti ni tolk slab... čeprav mi ni, da bi otroka s tem hranila... bom raje sama kuhala zelenjavo in se posluževala bolj sadnih kašic
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 26.8.2007 21:37:44
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue sky Še posebej brokoli s krompirjem in cvetača s krompirjem grozno smrdita, da raje ne omenjam okusa . Moj je skoraj bruhal, ko sem mu to dala, jaz pa tudi, ko sem sama poskusila. Točno to sem hotela napisat, v glavnem jaz mu jih sploh ne dajem.
|
|
|
|
RE: hippove zelenjavne kašice 26.8.2007 23:04:02
|
|
|
|
solatja
|
mi smo tudi imeli eno hippovo zelenjavno, pa mislim, da je bila tudi tista z brokolijem: ko smo odprli, je zelo smrdelo, ta mala je pljunila ven, potem je pa mož probal, tudi on ven pljunil (sama je nisem hotela poskusiti) in kašico smo razglasili za pokvarjeno glede na te vaše poste pa začenjam razmišljat, da verjetno pa le ni bila ...
|
| Stran: [1] |
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
14%)
princi in princeze (
10%)
poletne žabice (
29%)
morski ježki in zvezdice (
27%)
bombončki (
20%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!