Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 20.8.2007 19:26:51
|
|
|
|
dudi2006
|
Če moraš dodajati, kupi adaptirano mleko in če boš obrnila škatlo, ti zadaj piše kolk naj bi tok stari pikci popili za en obrok. Če se prej dojita in mu boš potem nardila še mal tega mlekca mu pač naredi malo manj...recimo 90 ml...pol boš pa vidla...če ti bo vse popil mu po še naredi...Pa fino papcajta Lp, Tina
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 20.8.2007 19:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje okrog 110. 90 mll vode, potem pa še prah, pa pride okrog 110, a ne? Če se prav spomnim. Lahko pa probaš tudi več in daš 120 vode, ampak po moje bo to že preveč.
|
|
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 20.8.2007 19:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej na škatlo,mora pisat. Iz glave ne vem, tudi mleka nimam nobenega, da bi preplonkala .
|
|
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 20.8.2007 20:33:25
|
|
|
|
Maleal
|
Daš 120 ml vode in 4 merice praha.
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 21.8.2007 15:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj popije 120 ml, če se nič ne dojiva, pa med 70 in 80, če se prej še dojiva.
|
|
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 22.8.2007 22:25:23
|
|
|
|
ninaintomaz1
|
odvisno od kolicine mleka ki jo imas jaz moji dodam 60 pojedli naj bi od 90 do 120ml zvecer pa obvezno nocno formulo novalaca pa spi do 4 zjutraj
|
|
|
|
RE: 1. mesečnik-koliko dodati? 23.8.2007 9:48:45
|
|
|
|
Pinkyca
|
Kot so ti že napisale punce pred mano, je sama mešanice za pripravo mleka odvisna od posameznega proizvajalca. Če pa sprašuješ za količino glede na starost - mislim, da tudi to piše v navodilih. Jaz sem mojemu dodajala (zdaj smo 1,5M) v 1. mesecu tam cca. 90ml. Včasih je bilo mojega mleka dovolj, včasih ne. Nikoli nisem vedela koliko mu dodati. Šla sem po občutku. Za pripravo Milupe Apatamil 1 za 90 ml smo vzeli 3 merice, ko je kasneje v 3. tednu hotel več smo prešli na pripravo 120 ml mleka (80ml vode + 4 merice + 40 ml vode).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?