|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povrnitev prevoznih stroškov pri ivf
19.8.2007 19:07:51   
sončy
lep pozdrav vsem skupaj!
sem nova clanica pa me zanima, ce ima katera od vas izkusnje s povrnitvijo prevoznih stroškov v Lj.sem že drugič na ivf-ju, prvič nisem sploh dala vloge za prevozne stroške, sedaj pa sem. Sem namreč pri Dr. Rešu pa mi je samo rekel da oni tega nimajo. Pri svoji G sem dobila napotnico in naj bi jo dala vsakič, ko pridem v Lj, podpisat. Kako je s tem? Prosim za kaksen odgovor, če ima katera že izkušnje s tem.
Najlepša hvala že v naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povrnitev prevoznih stroškov pri ivf
19.8.2007 19:18:03   
Anonimen
List za povrnitev stroškov dobiš pri svoji zdravnici. Ko boš nehala z ivf-jem, boš ta list dala sestri v Ljubljani in ti bo napisala gor datume obiska pri njih in za vsak datum štampiljko.S tem greš potem na ZZZS v svojem kraju in oni ti potem povrnitev delnih stroškov nakažejo na tvoj račun, katerega jim moraš tudi dostaviti. V roku 14.dni ti vrnejo denar, ki ga je zelo malo, nekaj pa le je.user posted image

(odgovor članu sončy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2007 19:56:46   
sončy
List sm ze dobila pri svoji zdravnici. Kaj pa glede na to da imam punkcijo in pa transfer v Postojni? Pomeni to da moram potem se enkrat v Lj samo do sestre da mi potrdi in poštemplja? Kako je pa s Postojno? Mi tudi tam poštempljajo?

Hvala ti za tako hiter odgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2007 19:59:44   
Anonimen
Za Postojno pa na žalost ne vem, ker sem bila samoplačnica. Če greš preko zdravstvenega zavarovanja, daj tisti nalog tudi v Postojni.

(odgovor članu sončy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2007 21:34:31   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

List za povrnitev stroškov dobiš pri svoji zdravnici. Ko boš nehala z ivf-jem, boš ta list dala sestri v Ljubljani in ti bo napisala gor datume obiska pri njih in za vsak datum štampiljko.S tem greš potem na ZZZS v svojem kraju in oni ti potem povrnitev delnih stroškov nakažejo na tvoj račun, katerega jim moraš tudi dostaviti. V roku 14.dni ti vrnejo denar, ki ga je zelo malo, nekaj pa le je.user posted image

Točno tako kot si opisala je v Mariboru,splača se takrat ko se pelješ večkrat v enem mesecu na pregled.Jaz se ne spomnim več koliko točno sem dobila nazaj,vseeno boljše malo kot pa nič.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?