Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:05:40
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz nisem bila nikoli tešča....pa je bilo vedno OK
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem jaz prvič dala kri+vodo nisem bila tešča, mi pa ni nihče rekel, da bi morala biti, ne ginekolog ne una teta v laboratoriju, tako da... In še zdaj vsakič, ko dam kri+vodo nisem tešča.
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:08:16
|
|
|
|
benika
|
Po moje ne, ker nekatere nosečnice v laboratorij hodijo tudi pozno dopoldne. Jaz grem ponavadi dat kri in vodo pred zajtrkom. Pa še en majčken nasvet; ko boš oddala vodo, si vzemi domov lonček za urin. Naslednjič ko boš špet šla v laboratorij, prinesi napolnjen kozarček že s sabo. Tako boš hitreje končala, pa še prvi jutranji urin je menda najboljši. Vsaj tako je meni svetoval G. Srečno
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:10:31
|
|
|
|
Pia77
|
Odvisno, kaj ti namerava G kontrolirat. Za krvni sladkor (ali pa npr. holesterol) je dobro bit tešč, za hemogram, krvno skupino, serologijo za Toxoplazmo pa ne. Če ti ni tega nihče prej naročil, ne potrebuješ biti tešča.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2007 19:28:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:33:13
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz sem se pred tremi tedni s tem ubadala, potem sem pa vseeno šla tešča na en dan, ko mi ni bilo tako slabo
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo jaz dam vedno popoldne vodo in kri pa itak da nisem tešča. Jaz tudi dam vedno popoldne. Ufa, pa kdo bi zdržal tešč do popoldneva?
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 19:54:37
|
|
|
|
Ana Luna
|
Jaz sem šla v laboratorij popoldne, nisem bila tešča. Sem pa mela v urinu številne bakterije in potem zagnala malo paniko. Čeprav se da tut to vse poštimat. Sestra mi je dala nasvet za naslednjič - veliko piti piti in še enkrat piti. Pa najbolj čist je sredinski curek, torej ne takoj na začetku lulanja in ne na koncu. Dobro opravi.
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 20:04:55
|
|
|
|
kawasakica
|
mene pa so v Mariboru vedno spraševali, če sem tešča. In vedno mi je ginekologinja rekla, da naj bom
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 20:42:58
|
|
|
|
Pia77
|
Od mene bi zahtevali nadčloveško, če bi morala za vsak laboratorij bit tešča... Na prazen želodec mi je vedno na smrt slabo, G pa imam 60 min vožnje od doma...
|
|
|
|
RE: laboratorij - a je treba biti tešč 18.8.2007 23:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, razen ko daš kri za test glukoze.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?