|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vitamini AD in krči
18.11.2004 8:37:00   
Miško
Hi

Mi smo na sistematskem pregledu pri enem mesecu dobili vitamine, ko pa mu jih dam, začne strašno jokati:((:((:((, verjetno zaradi krčev. Sicer me je pediatrinja opozorila, da lahko vitamini povzročajo krče in smo šli po njenem nasvetu po eno light varianto vitaminov v Italijo, ki povzročajo manj krčev, ampak še vedno je grozno. Kaj ima še kakšna take probleme? Jaz mu jih kar ne dajem več. Pa se mi zdi, da bi moral vse, kar rabi, dobiti z dojenjem. Kako pa bi bilo, če bi jaz začela jesti kakšne vitamine in bi jih potem dobil več z dojenjem?

Pa še to, s kakšnimi kapljicami/čajčki se lotevete krčev?

LP

Miško&Matija:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   vitamini AD in krči
18.11.2004 8:43:35   
malika
Ja te Ad kapljice.Pri nas je bilo tudi hudo. Pa sem prekinila s dajanjem za 14 dni in potem spet poskusila in je bilo 100% bolje.Poskusi, saj jih lahko spustiš tudi za malo več časa, potem pa poskusiš.

proti krčem, pa smo mi uporabljali Lefaksin kapljice in kuminov sirup.Čaj pa komarček(od hippa, milupe) ali pa ga sama skuhaš 5 zrn kumine, 5 zrn janeža in 5 cvetov kamilice na 1 dcl vode.

Lp

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vitamini AD in krči
18.11.2004 8:47:55   
lutka
tudi pri nas je bilo pestro,ko smo dali AD3,tako da smo po nekaj časa prenehali.Bilo je zares hudo,pa še dva sta:((:((:((.Ko sem bila sama z njima se mi je skoraj zmešalo.Poskusi s kapljicami iz koroških lekarn,ali Lefaxin,ki jih dobiš v Avstriji.Nam so pomagale.:bravo::bravo::bravo:
Lep dan in čim manj krčev:kuza::kuza:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vitamini AD in krči
18.11.2004 10:10:25   
Miško
Hi Darča

Te kapljice naj bi preventivno dobili vsi dojenčki na prvem sistematskem pregledu, ker naj bi jim po enem mesecu zmanjkalo vitamina A in D, ki so ga dobili med nosečnostjo, z dojenjem pa menda ne dobijo zadostnih količin. Ampak jaz malo dvomim v to teorijo. Mati narava in evolucija naj bi poskrbele za vse, ali kako in po mojem, če se mati normalno prehranjuje, dobi tudi dojenček vse potrebno. Še posebno glede na stranske učinke teh kapljic - včeraj sem se počutila, kot da bi dala mojemu kolačiču strup:((:((:((. Grozno.

Mogoče pa tvoja pediatrinja tudi misli drugače in zato ne predpisuje teh vitaminov.

LP

Miško&Matija

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vitamini AD in krči
18.11.2004 10:16:47   
Aly


Tudi mi smo dobili te kapljice in prav tako dvomim v njih...:( . Ne upam mu jih dati, saj ima sedaj krče že brez njih , kaj bi bilo še potem :grrr::grrr: . Bomo videli čez čas :zmeden2:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vitamini AD in krči
18.11.2004 11:06:00   
anaj
Pri nas na srečo nismo imeli težav. Prijateljica pa je prenehala dajati sinu kapljice, ker je imel prav tako krče. Poskusi še s kakšnimi. Saj je bilo na forumu že govor o tem. Neke avstrijske kapljice, če se ne motim. Si nisem zapomnila, ker jih nismo potrebovali. Punce ve več veste!!!

:kuza:

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vitamini AD in krči
18.11.2004 11:06:36   
anaj
Na pa sm spregledala. So ti že sporočile.

(odgovor članu Miško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)


Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!