|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   EPIDURALNA ???
17.11.2004 22:39:00   
snežinka *
POZDRAVLJENE !

PO 4 TEDNIH KOZLANJA:( IN HUJŠANJA IN SEVEDA BOLNIŠNICE KONČNO SPET SEDIM PRED RAČUNALNIKOM.
UPAM, DA BO KMALU MINILO????:zmeden:

SEM IZ MB IN KER NIMAM PRIJETNIH IZKUŠENJ IZ PRVEGA DOOOLGEGA PORODA, ME ZANIMA, ČE JE KATERA RODILA Z EPIDURALNO IN KAM SE NAJ OBRNEM, ČE BI SE ZANJO ODLOČILA, KER MOJ G. NE DELA V BOLNIŠNICI.

JE NEVARNO,ALI SPLOH POMAGA ??:zmeden:

HVALA ZA KAKRŠEN KOLI ODGOVOR:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 6:25:46   
Lunca1
Ojla1

Ne vem če iz vašega konca ne hodijo v Slovenj Gradec??? Na Jesenicah je tako, da moraš na razgovor, kar je predpogoj da ti jo sploh dajo. Kaj več pa ti bom lahko povedala čez nekaj tednov, če jo bom seveda dobila.

lp Lunca

(odgovor članu snežinka *)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 8:02:24   
mika
alo

jaz grem rodit v slovenj gradec, ker tam dobiš 100% ea. V mš v mariboru, so nam rekli, da je treba poklicat v anestezijsko pisarno in se dogovorit za ea, kar pa ni nujno da jo dobiš.

lp, Mika
:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 8:56:53   
Anonimen
Hojlaaa!Moja hči je rodila v Postojni.Ko je izrazila željo,da bi uporabila epiduralno med porodom,so jo povabili na razgovor in ji vse razložili.Ko sem hodila k njej na obisk sem opazila pare,ki so tudi dopoldne hodili na te razgovore.No ko so se začeli popadki je prišla anasteziologinja pripravila vso aparaturo in ji še enkrat razložila kako bo to potekalo.Niso ji takoj dali,ampak so ji rekli naj kalkulira bolečine od 1-10.Ko bodo tam čez šest po njenem ,jo bodo uporabili.Ona pravi,da je pomagalo,da ni preveč bolelo,samo opazila sem,da ni imela kaj dosti moči za potiskanje se je ful matrala pa še babice so morale na koncu pomagat jaz pa sem ji nogo držala,ker jo ni nič čutila in se ni mogla upret v podlago.V glavnem meni je bilo kot da sem z njo rojevala. Na koncu pa smo dobili lep zasoljen račun..40 tisočakov:((:((:((:((Pozdrav pa čim manj strahu pred porodom:rozica:Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 11:50:49   
mika
To pa je račun 40.000:hudicek:. V SG je nam anestezistka rekla, da je set inštrumentov za ea za enkratno uporabo in da je drag. V SG se pa ne plača nič, razen 1500sit za prisotnost partnerja.

LP, Mika
:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 14:54:22   
Anonimen
Oj Mika ja pa še 4000 sit za prisotnost partnerja:ups:v hčerinem primeru mamice.V ceno je vključeno kosilo in pripombe,da se vidi da je hči razvajena,da ne zdrži porodnih bolečin.:)-Saj jo mamica še pri porodu drži za rokico.:zmeden:Papa Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 16:46:26   
snežinka *
HVALA PUNCE!

BOM SE POZANIMALA V SG, ČE PA BO KATERA RODILA Z EA,
VAS PROSIM ZA ŠE KATERO INFORMACIJO.
ČE JE TAKO KOT PRAVI NEVA MI NI SIMPATIČNO.

HVALA:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 17:08:45   
sa
Jaz sem rodila z EA v SG,predhodno gres na razgovor na katerega se moras narocit ko pa prides rodit se pa odlocis za ali ne.Placa se 4000 za prisotnost partnerja,EA je pa zastonj in ne glede na cas oz. karkoli drugega lahko dobis EA ce si se tako odlocla..meni je zelo pomagala in ce bi sla spet bi se spet isto odlocla.Ce je pa se kako vprasanje pa kar...LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 17:22:29   
monik
Pozdravljene.Mene pa zanima,kako je s tem v Celju.Če ima kakšna izkušnje iz tam bi bila vesela, če jih deli z menoj.
lp:kuza::kuza::kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 17:46:07   
snežinka *
HVALA SA!

ZANIMA ME SAMO, KAKO SE JE OBNAŠALO OSEBJE IZ SG DO TEBE, KER IMAM JAZ ZELOO SLABE IZKUŠNJE IZ MB.
ALI SI IMELA POTEM KAJ TEŽAV Z BOLEČINAMI V KRIŽU, KER ME ENE TUDI S TEM STRAŠIJO.

PA-PA:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 17:50:21   
sa
Osebje je enkratno razen ene babice,drugace so sestre na odelku krasne.Stranskih ucinkov EA pa nisem imela
LP:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   EPIDURALNA ???
18.11.2004 22:23:20   
Blink1
Zdravo

najprej za MB. Za EA se moraš dogovorit z dr. Zabavnikom ali dr. Vodnjarovo (nisem ziher če to pravi priimek). Najbolje je najprej poklicat in se dogovorit. dr. zabavnik ti da telefonske in ga pokličeš ko greš v porodnišnico in pride (ponavadi - ni čisto ziher). Ta druga doktorca pa ti da epiduralno če je takrat v službi (kar se je zgodilo meni - je ženska bila slučajno v porodnih sobah in je ponujala EA). Ni pa treba nič plačat - je pa zakon!!

V Celju je septembra rodila bratrančeva žena in mi je povedala da je treba za EA plačat 40.000.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   EPIDURALNA ???
19.11.2004 21:47:32   
JASNA D
Za EA v MB se dogovoriš z Dr. Zabavnikom na tel. št. 321 16 51. EA opravljata on in dr. Vadnjalova.

Moje mnenje - EA v MB je loterija - če je kdo od njiju na voljo jo dobiš drugače ne.

Sama sem šla dvakrat v SG, obakrat dobila EA brez problemov, osebje in odnos lepo - brez pripomb.

Svetujem ti, da to temo pregledaš na forumu porodnišnica z iskalnikom - je veliko napisanega ravno na to temo.

Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 13
   EPIDURALNA ???
22.11.2004 11:53:06   
Mojca20
A so tiste, ki te strašijo z bolečinami v križu rodile z EA? Jaz sem dobila EA, vendar je zaradi že prej začetih zapletov bil potreben CR in sem dobila še narkozo. :(Vendar pa se spomnim, ko je EA prijela je bolečina prenehala, otrdeval je le trebuh in bilo je krasno! :bravo::bravo:Žal mi je ker nisem potem še rodila z EA. Naslednji dan nisem imela NOBENIH težav ne s križem, ne z glavo, skratka z ničemer tako da sem celo pozabila, da sem EA dobila in sem imela še cel dan polepljen hrbet s tisto cevko (he,he). Skratka, če bi rodila še enkrat, sigurno z EA. Odločitev je pa seveda tvoja. :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?