|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetes-part 20
17.11.2004 14:08:45   
Medvedka
:torta: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Imam čast, da odpiram jubilejno, 20. nadaljevanje ta sladkih čvekov...

Oh, Kinokija, kako dobro sklepaš...
Res sem se kar malce polenila in se zabubila v naš brlog... :muca: Vsaj, kar se RR-a tiče...
Saj sicer ni tako hudo, se mi zdi, da kar dosti hodim okrog, ziher več kot v prvih 4-ih mesecih nosečnosti. Se mi zdaj bolj ljubi naokrog hoditi kot takrat - takrat sem bila čisto fuč. Zdaj sem pa zaenkrat (tok, tok!) še kar v elementu, problem je samo obujanje čevljev in še bolj zavezovanje in pa hoja v klanec navzgor (tega je pri nas dosti, ker je vse gori-doli), in pa to, da me ta mala po določenem času hoje začne malce tiščati navzdol... :sloncek:

Ja, PDC sem preživela, spet z nekaj težavami, brez tega očitno tam ne gre. Ko sem namreč zjutraj (spet ta prva!) prišla v porodnišnico, so me sestre ful čudno gledale, češ, da sploh nisem naročena... Si morete misliti???!!! Ne vem, kakšnega karakterja ste kaj ve, ampak mene ful hitro vse pošizi :grrr: :grrr: :grrr: tako da mi je kar vrelo, čeprav vem, da to ni dobro niti zame niti za ta malo (upam, da ne bo tak karakter... :zmeden: ). Kakorkoli že, so rekli, da bodo najprej vse ostale sprejeli, potem bodo pa videli. Pa po zajtrk sem si morala iti ven, ker pač nisem bila naročena (by-the-way, na PDC naroča dr. Tomažičeva, ki očitno kdaj to tudi pozabi narediti) in zato tudi ni bila naročena hrana. Ko sem prišla nazaj, je bila na srečo prosta še ena postelja, tako da sem se potem tam utaborila. Kosilo pa sem že dobila.
Me je pa ful presenetilo, ker sem kljub totalnemu vrenju in bentenju znotraj sebe, imela dokaj normalen pritisk (vsaj zame - 130/70). :bravo:

Kakorkoli že, rekli mi niso nič posebnega, da bi bilo kaj narobe, edino Sketljeva je rekla, da je obseg glavice za 31 tednov, ne 29. To je sicer seveda rekla le sestri, meni nič. Meni je rekla, da se itak še vidiva (ker na koncu greš še k njej, da ti napiše odpustnico), in to je bilo to.
V glavnem, potem je pa prišla k meni v sobo sestra in rekla, da sem itak že končala, ker nisem bila naročena in me niso mogli sprejeti, zato tudi ne rabim odpustnice. Pa sem rekla, da je Sketljeva rekla, da se še vidiva => je šla sestra vprašat Sketljevo, pa ji je rekla, da je vse OK in da lahko kar grem...
In sem šla...

No, PDC imam spet 24. novembra, torej v sredo naslednji teden. Bom pa takrat kaj več izvedela, upam. In seveda upam, da bo vse v redu.
Morda bi se takrat tudi dobile na :kava:?

Ajsha, ne ga srat! ;) Praviš, da sem po tvojih izračunih že najbrž čez polovico?!? Je že kar nekaj časa veš, odkar sem čez polovico... Zdaj sem v začetku 32. tedna... :nosecka:

Alja, potrošni material za črpalko pride okrog 45.000 sit na mesec. Vendar se tolaži s tem, da gre tu za tvoje zdravje in za zdravje pikice, torej vzemi 2. varianto. Pa naj zadeva deluje, tako kot se gre!

Katja, za trenutek odloži delo... ;)

Lep pozdrav vsem ta sladkim in seveda, bodite sladke v mejah normale!!! :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj:

Čav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetes-part 20
17.11.2004 14:39:28   
Anonimen
Se samo tolk oglašam- Medi- že 32. teden?:zmeden: O madona je šlo hitro...:bravo::bravo::bravo:
lp,:fis:

(odgovor članu Medvedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetes-part 20
17.11.2004 17:49:39   
Kinokija
:love: Oo, lesi se vrača al kaj?
Medi!
Prvo naj povem, da sem vesela, da je vse ok, da se dobro počutiš in da so cukri ok. To je glavno.

Razsvetli me- kaj pomeni PDC, en pregled al kaj? Kaj ti pa delajo?

Zaradi mene se lahko dobimo 24.11.:kava:

Je pa res šlo hitro, že 32. teden????????:bravo: O mamca, te že kaj stiska, si že nestrpna? Že kaj veš, boš rodila natur ali CR? A ti to takoj povedo? Imaš sploh možnost izbire?

Koliko pa imaš kaj HB?

Alja, kako gre? Cukri še skačejo?

Mamici, pridni bodita, uživajta še naprej.

Lp od M., šibam domov na večerjo potem pa spat, danes me služba tako utrudila. :zaspan:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Diabetes-part 20
17.11.2004 18:09:15   
Ajsha
Hojla!

Sorry, Medi, jaz imam očitno čist zabluzeno tole dojemanje časa. 32. tednov - saj ne morem verjet. Sicer je pa moja punči stara tudi že 6. mesecev. Naj ti povem, da je moja bejba tudi malce prehitevala v rasti - za cca. 14 dni. Jaz sem rodila v 38. tednu. je pa fino, da veliko hodiš, to ti bo olajšalo porod pa še kondicijo boš imela za poporodno norišnico.

Kinokija - PDC je perinatalni dnevni center - to pomeni, da greš za eno dopoldne tja (v porodnišnico) in imaš tam pregled pri obeh - Tomažičevi in Sketljevi. Nič posebnega - razlika je le v tem, da ti ni treba cel dan posedat po čakalnici in da se lahko tam izležavaš na postelji. Ko si v visoki nosečnosti to kar paše, prej pa je brez veze. Pa glede CR - to ti pove ginekolog v 36 - 38 tednu, če je bejbi občutno prevelik za tvojo medenico oziroma če se ne bi mogel "zbasati" skozi porodni kanal. Izbire glih nimaš, verjetno je pa fajn, da ne rineš z glavo skozi zid, če je bejbi prevelik. Jaz osebno sem si želela roditi naravno ampak bi šla pa tudi na CR, če bi bilo seveda nujno.

No, jaz sem seveda vedno za :kava: .

Alja, je že kaj novega??

Vse ta sladke, uživajte max.!
Upam, da se kaj vidimo še pred novim letom.

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Diabetes-part 20
18.11.2004 8:46:13   
Kinokija
Ooooo, kaj bi dala za tako zabluzeno dojemanje časa.....9nebesa

Aisha, hvala za razlago. Upajmo, da jo bom potrebovala. Enkrat. Po novem letu.
No, kaj zdej s kavico? Alja? Katja?

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Diabetes-part 20
18.11.2004 9:13:32   
Alja1
Zdravo, punce!

Mene žal 24.11.2004 ne bo :((

Sem službeno v Novi Gorici in nimam pojma kdaj se bova (s sodelavcem) vračala nazaj na Štejersko.

Če bi imela zraven moža, bi se 100% ustavila v LJ, tako imam pa sodelavca, pa dvomim, da bi me urco al' pa dve potrpežljivo čakal :hudicek:

Ve se pa le zmenite za srečanje. Držim pesti, da pridete vse 4 :bravo:

LP
Alja

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Diabetes-part 20
23.11.2004 14:31:27   
Medvedka
Ojla!

Glede na to, da trenutno ni videti pretiranega zanimanja za RR in tudi za srečanja, se očitno tudi jutri ne bomo dobile... :zmeden:

Kar ne morem verjeti, kako smo se zlahka zmenile za prvo srečanje...

Kakorkoli že, vseeno upam, da se še kaj vidimo, dokler sem jaz še v enem kosu. :nosecka: ;)

Sicer pa upam, da nas kmalu razveseli z veselo novico še kakšna nova nosečka. 9nebesa

Jaz grem jutri spet na PDC - spomnite se kaj name in držite pesti za medvedki... :metulj:

:rozica: :rozica: :rozica: Ostanite v cvetju! :rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Diabetes-part 20
24.11.2004 20:22:43   
Ajsha
Živjo!

Jaz sem držala pesti, zdaj pa me zanima, kako je bilo?
Kaj novega ali je vse po starem?

LP!

(odgovor članu Medvedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?