|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugačna M - kaj je vzrok?
10.8.2007 9:01:43   
tamaraaa18
upam da mi člahko kdo pomago prosim pri tem . z fantom, sma imela nazadnje spolni odnos 6 aprila torej pred 4 meseci in nekaj . odnos je bil zaščiten z kondomom. nekaj časa po odnosu pa sem začela jemati tabletke lindinette 20 in od takrat dalje se mi pojavlja menstruacija zelo čudno dobim jo točno kot vedno tota ni ista kot je bla je ful blaga pa kratka . zdaj pa me zanima ali je to vzrok tabletk ali je možnost nosečnosti=? naredli sem dva testa tam nekje mesec in pol po odnosu in sta bila oba negativna ....in tudi menstruacija je do zdak vsak mesec bila ampak ni ista kot vedno prosim za hiter odgovor!! ps. od odnosa do danes nisem pridobila niti eneka kilograma. ali me je lahko strah=? :(

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 10.8.2007 13:03:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim pomoč
10.8.2007 9:04:11   
Anonimen
Če imaš M, testa pa sta bila negativna, nisi noseča. Možno, da so M neredne zaradi jemanja tabletk, če te skrbi, pač pojdi do G.

(odgovor članu tamaraaa18)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2007 9:04:59   
soncece24
To je zaradi tabletk. Ko jemlješ tabletke jajčniki "spijo", niso ativni in v bistvu nimaš menstruacije, ampak prekinitveno krvavitev, ki jo povzročijo tabletke. Bodi srečna, da je šibkejša.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2007 9:06:24   
koala
Tamaraaa pomiri se, če sta bila dva testa po tolikem času negativna, ne bi rekla da si noseča, pa še zaščitena sta bila, tako da možnosti praktično ni.
Tabletke pa spremenijo menstruacijo.
Morda pa bi stopila do svojega ginekologa, da te še on pomiri?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2007 9:07:53   
tamaraaa18
najlepsa hvala za odgovor . torej ni nič narobe če imam po odnusi vseeon redne mestre točno na datum amapk so čisto drugačne . najbolj sem v strahu ker sem tabletke zacela jmati po odnosu in sem v dvomu kaj je krivo . :(

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 9:13:16   
tamaraaa18
ok hvala ti res.ampak najbolj me skrbi ker sem tabletke za cela jesti po odnosu in nevem kje je vzrok za takšne menstruacije ker so res blage in kratke proti prej amapk to komaj od takrat kaj sem zacela jesti tabletke .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2007 9:14:18   
koala
Glej Tamaraa, v telesu je čisto drugačno razmerje hormonov zdaj ko jemlješ tabletke, kot je v ciklusu ki je naraven. Zato so menstruacije drugačne, samo mirno. Lahko pa greš v laboratorij in opraviš samoplačniški krvni test, ki pa ne pušča dvomov.

Aja, kar se kilogramv tiče, ko sem jaz jemal tabletke se tudi nisem zredila nič, tako da se ne sekiraj.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2007 9:17:20   
tamaraaa18
hvala ti .! nekaj še -----...misliš da če bi bila res noseča zdaj recimo da 4-5 mesecov bi se mi na kilogramih kaj poznalo =? ker se mi res niti kila ne pozna ali kakroli. ampak v seeno mam tisti strah v sebi . niti z fantom nisma vec skupaj da bi se lahko skupaj pogovorila in sem res v dvomih že dolge 4 mesece čerpav sta bila dva testa vmes ampak vseeno mi ne da miru (

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2007 9:26:20   
koala
Trebušček bi se ti skoraj gotovo poznal, jaz sem noseča 15 tednov in sem pridelala že 19 cm preko trebuščka, sicer z kilogrami nisem šla nevam kako gor, do 13 tedna 1 kg, pa vseeno. Vedela bi če bi bila noseča.
Stopi do svojega ginekologa in mu zaupaj svoje strahove, pa te bo pomiril.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2007 9:26:44   
mert
user posted image  
Ampak tole je pa že prav smešno...
Če bi ti bila noseča že 4 - 5 mesecev bi se na tvojem telesu poznalo že tudi marsikaj drugega ne samo kakšen kilogram. Braz dvoma bi te spremembe z lahkoto opazila....
Če si tako nepoučena o teh rečeh se prosim najprej malo poznaimaj, kaj preberi(je ogromno literature), šele potem pa se pojdi spolne odnose in vse ostalo....
Če je test 2x negativen, menstruacija redna,počutje nespremanjeno, fizično izgledaš enako... ja kje za vraga vidiš en sam kanček možnosti, da si noseča????
O učinkih tablet in možnih spremembah pa bi se naj tudi pozanimale predno jih začnemo jemat!!!!!!!
Pa brez panike!

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2007 9:42:44   
tamaraaa18
mert hvala. amapk veš mislim d abi v vsakem obstajalo kanček straha .  vem da sem mela dva testa pa vse ampak mislim da ni greh če me je strah zarad takpne stvari. vseeno ti najlepša hvala za odgovor.

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2007 10:41:33   
dajamaja
Tamara, ne jemlji si preveč k srcu. Takrat, ko nas nekaj res skrbi oz. smo v stiski lahko tudi zgubimo občutek kaj je verjetno in kaj ne. Če so bili testi negativni in odnosi zaščiteni, je možnost minimalna. Če nimaš nobenega spremljajočega znaka nosečnosti, polnejše prsi, boleče bradavičke, slabosti, večji obseg trebuščka.. še kaj (se ne spomnim več) .. že skoraj nemogoče. Pregled pri ginekologu te bo pa povsem pomiril. Srečno! 

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2007 11:35:33   
miskica35
veš, mert, pač ne vejo vse punce vsega, zato pa še ni treba tako grdo odpisati, češ, da bi mogla že vedet in da je nepoučena, ter naj nima spolnih odnosov. Punco resnično skrbi, zato se je pa zatekla na RR po pomoč in bi blo lepo, da ji tukaj z prijaznimi nasveti tudi pomagamo. Ne mislim grdo, mert, res, samo včasih se mi zdi, da prehitro komu katera napiše nazaj in mislim, da potem raje katera ne vpraša kaj, da nebi dobila takšnih odgovorov. Ne zameri mi, mert, ne mislim slabo!
Včasih je pa tudi tako, da katera punca ni poučena o takšnih stvareh in je lepo, da se zateče sem po nasvete in ji po svojih najboljših močeh poskušamo svetovati

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?