|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregeld pri ginekologu
10.8.2007 7:42:01   
Anonimen
Ojla!
Tudi nama je končno po 14 mesecih poskušanja in razočaranja uspelo zagledat user posted image .
Nekaj me pa zanima: ker imam kmalu prvi pregled pri ginekologinji, ne vem, ali moram it nekaj dni prej v laboratorij in dat kri in vodo ali kako to gre?
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi pregeld pri ginekologu
10.8.2007 7:47:19   
Erdbeere
nič ti ni treba prej v laboratori...bo vse G zrihtala in te ona poslala...pa bravo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2007 7:58:16   
Barbara111
user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2007 8:02:12   
rr.mm.dd
Verjetno so ti po telefonu povedali, da jej Folno kislino že pred prvim pregledom, pa men se zdi, da že prvič ne smeš imeti polnega mehurja, da lažje išče pikico.
Oh, boš videla, kolk bo to lep pregled!
Jaz sem kar par solzic dobila!
Srečno!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2007 8:10:06   
nena82
ČESTITKE!!! user posted image Kot so ti že punce prej povedale. Samo v čakalnico, pa ti bojo že dali nadaljna navodila. Lepo nosečnost! user posted image

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu rr.mm.dd)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 8:38:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2007 9:24:41   
BLAŽIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE srečkauser posted image user posted image user posted image . Ti kar pojdi na prvi pregled in tam ti bo tvoja g. dala vse napotke za naprej.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2007 10:54:46   
regrat
ČESTITKE k veseli novici!!! user posted image user posted image user posted image prvi pregled je nekaj najlepšega, ko zagledaš malo pikico in rumenjak okoli nje, po možnosti (ne vem, kateri teden nosečnosti boš na pregledu) vidiš še bitje srca!!! še enkrat, ČESTITKE!!! in ja, kot pravijo ostala dekleta, urin in kri daš na pregledu. skratka, uživajta v user posted image

Vsak dan je nekaj posebnega, četudi vstanem z dvema levima nogama.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2007 8:39:32   
Anonimen
Hvala za lepe čestitke! Sva tudi midva čisto v devetih nebesih glede user posted image . Sva bila ravno na morju in sem se pritoževala, da bom imela user posted image , potem pa sploh ni prišla.
Še nekaj bi vas vprašala: a na prvem pregledu dela G vaginalni ultrazvok? Rada bi, da gre fant zraven, samo ne vem, če bo G pustila, če je vaginalni ultrazvok? Kako je pri vas, lahko gre fant/mož zraven?
Pa še nekaj: včeraj sem imela na hlačkah nekaj umazane krvi. A je to znak za preplah? Moram kaj ukrepat ali je to normalno?
Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2007 8:49:07   
scubadiver
Anonimna, prvi pregled je vaginalni UZ, ampak jaz sem lepo fanta pripeljala sabo in vprašala G. če gre lahko tudi on zraven, pa je rekel da brez problema.Tako sva bila oba deležna te sreče ko sva zagledala najino malo pikico tam notri. saj je otrok od obeh in ne samo moj. In če fanta ne moti da mi tam spodaj nekdo drug "šari" ne vem zakaj bi ginekologa..

Seveda pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2007 9:22:03   
benika
Anonimna, pri nas je tako, da je sploh prvi pregled UZ. Enostavno pokličeš v UZ ambulanto in poveš, da si noseča in da želiš priti na UZ. Šele potem, ko G ugotovi čas trajanja nosečnosti, te naroči na posvetovalnico, kjer daš vodo in kri.

Prvi pregled je v večini primerov vaginalni in pri nas nihče ne komplicira če je partner zraven.

Iskrene čestitke za user posted image user posted image  tudi iz moje strani, draga user posted image .

lp

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......