|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naj zamrznem...
8.8.2007 18:39:13   
Anonimen
... koruzo in rdečo peso?
imam ogroooomno koruze v storžih,ki jo vsi ful obožujemo (še tamala,ki ne je čisto nobene druge zelenjave in sadja) in bi si jo rada shranila kaj za kasneje.a jo lahko zamrznem že kuhano  ali surovo ali kako?user posted image
in isto z rdečo peso.po moje bi se jo dalo kuhano zamrznit,a?user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naj zamrznem...
8.8.2007 18:42:05   
tascha
rdečo peso jaz skuham, naribam, dam v vrečke in zamrznem. Ko jo hočmo jest, jo dam že zvečer iz skrinje, odtajano posolim, malo popopram, da še kis in olje in mjami.user posted image
Za koruzo ne bi vedla, mogoče surove, potem pa jo skuhaš, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako naj zamrznem...
8.8.2007 18:43:52   
Enolla
S koruzo ne bo problema - skukaj in daj (storže ali v zrnju) zamrzniti brez problema, rdeče pese pa jaz nebi zamrzovala ampak vložila (kot kisle kumare), sicer pa bi surova morala prezimiti v kakšni kleti.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako naj zamrznem...
8.8.2007 18:46:57   
Anonimen
ma mi imamo radi rdečo peso kr tako,brez dodatkov.jo pojemo kr celo,kot jabolko-brez kisa,olja,soli,in tega.tiste kupljene ne jemo nikoli.zato pa sem mislila,da bi se jo dalo zamrznit. nam jo nosi en kmet in je res ful dobra,taka sladka,njami...

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako naj zamrznem...
8.8.2007 23:27:18   
Gina
Peso jaz skuham, naribam in dam zmrznit. Ko se odtaja ima skoraj enak okus kot sveža. Nisem pa še nikoli probala cele (olupljene seveda) dat zmrznit, ampak če imate tako radi, potem najbrž ni bistvene razlike med naribano in celo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako naj zamrznem...
9.8.2007 16:07:14   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Peso jaz skuham, naribam in dam zmrznit. Ko se odtaja ima skoraj enak okus kot sveža. Nisem pa še nikoli probala cele (olupljene seveda) dat zmrznit, ampak če imate tako radi, potem najbrž ni bistvene razlike med naribano in celo.



Enako!!!
Se podpišem...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?