Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kranjski Janez - a pozna kdo? 6.8.2007 12:30:43
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz sem pa ob naslovu začela pet: Janez, Kranjski Janez x3 kam odhajaš danes? Grem v partizane x3, med junake zbrane. Dvignil bom zastavo, x3 rdeče belo plavo. .... Šele potem sem post prebrala... Napačna pesem
|
|
|
|
RE: Kranjski Janez - a pozna kdo? 6.8.2007 13:28:50
|
|
|
|
puncica
|
Ne ne ni ta, sej sem tud jaz samo to poznala ampak ta je kr neki, evo jo napišem če bo tamala pela, pa ima fuuuul kitic pa je tud jaz še nisem slišala in me je zanimal če se kje da dobit ta pesem. A res nobena ne pozna?
|
|
RE: Kranjski Janez - a pozna kdo? 6.8.2007 13:34:48
|
|
|
|
Anja**
|
Krajnski Janez gre v planine in veselo si pojeeeee, Ko pa sreča eno kozico jo pozdravi tako: hojladrija.... beee Krajnski Janez gre v planine in veselo si pojeeeee, Ko pa sreča eno kravico jo pozdravi tako: hojladrija.... beee, muuu OK?
|
|
|
|
RE: Kranjski Janez - a pozna kdo? 7.8.2007 7:44:45
|
|
|
|
puncica
|
JA JA JA To je ja. sam naša pojem mal drugač sem jo mal izprašala pa mi je sam eno pesem zapela, pa očitno imajo tud neki z rokam, ker je neki oponašala slona pa ne vem kaj še... Kranjski Janez gre v planine in veselo si žvižga tam pa sreča enga slona (to si verjetno različne stvarizmišljujejo, ker pri nas je slon, lev, miška, šotor, sonček,... )ga pozdravi tako Ti hojla drija drija dri kukukuku, beee, grrr,.... A ja še to Kdo to poje in kje bi to našla?
|
|
RE: Kranjski Janez - a pozna kdo? 7.8.2007 7:56:01
|
|
|
|
donnyka
|
tega nobeden ne poje-to je ena igrica k se zraven kaže Kranjski Janez gre v planine in veselo si vriska pa zagleda eno kravo jo pozdravi tako oj la ri hoj la ra-ti-ti-ja oj la ra mu-mu (3x) oj la ra ti ti ja hoj pol pa sreca se druge zivali Uradno so to bansi-imam jih v eni knjigi
|
|
|
|
RE: Kranjski Janez - a pozna kdo? 7.8.2007 7:58:08
|
|
|
|
donnyka
|
lahko ti poiščem in poskeniram:))
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......