|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kar tako
15.11.2004 8:48:19   
martita
Pozdravljene vse nove in bodoče :nosecka: !
Vsak ponedeljek mi vzamete kar kako urco, da preverim kaj vse se je dogajalo med vikendom. Že celo večnost govorim, da morem zrihtat, da mi ponovno priklopijo internet, ma sem še zmeraj brez. Ah....do takrat bom pa kar mirno med šihtom kukala kaj se kaj dogaja na RR. :)- :)-
Vidim, da je blo ta vikend spet pestro....a katera od vas, razen tinkemiške, ne pričakuje :hudicek: ta teden? Cel mesec so živčki kar mirni, ko pa pridejo ti dnevi, me začne kar malo zvijat.... :zmeden: Ful si želim, da bi tud jst zagledela :modri::roza: in poletela v 9nebesa 9nebesa!!!!
Držim pesti za vse nas.
Lep začetek delovnega tedna!

Martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kar tako
15.11.2004 9:23:44   
anadejka
Jutrčkaaa martita in vsem ostalim.Tut jest je ta konec tedna ne pričakujem.Sam imam filing da bo kljub temu spet pršla:hudicek::hudicek,če pa ne bo pa pravi čudež:love:,pa tut to se dogaja.Bomo vidl.Živčki pa spet delajo ja;).
Tut jest sm brez RR med vikendom,zato pa imam toliko lepše ponedeljke,saj komaj čakam,da vas preberem!!!

Lepe pozdravčke:rozica::rozica::rozica:andrejka76

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kar tako
15.11.2004 9:52:15   
tinkamiška
Hej, hoj!:)

Ja res je kar pravita glede živčkov, mene so začeli kar fino zdelovat, čeprav se ves čas trudim, da bi vsem "znakom" posvečala čim manj pozornosti. Eh, ko pa so taki kot, da bo vsak čas prišla packa:hudicek:!
Bomo vidli, nič ne bom delala testa do ponedeljka. Možek je tudi živčn, za vsak ko me kej špikne in skočim v luft, reče:" A je to dobr?" Bogi, se trudim čim manj prenašat tele moje občutke na njega...

Nč, jst bom zelo, zelo stiskala pesti za nas, da nam bi vsem ratalo, ja pa sej vem, če ne zdej, pa drugič...ampak vseeno, jst bi tak rada...!:rozica::rozica::rozica:

Poljubčki,

Tinka

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kar tako
15.11.2004 10:54:37   
biba77
Ja,

jaz je tudi v drugi polovici tega tedna nocem. Samo nimam kaj dosti upanja, ker po mnenju moje G nisem imela O in bom po tej M zacela z Klomifenom.

No, mogoce pa ne bo treba...:(:(:( ...moje zadnje upanje, da uspe brez "kemije"...

:miska:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kar tako
15.11.2004 11:37:45   
Joni
Tudi k meni ne sme priti ta teden, čakala sem jo že med vikendom, pa nič! Samo so se mi že pojavili njeni spremljevalčki, mozoljčki in pa napetost v spodnjem delu, pa križ me boli ko en sam vrag - tako, da je samo še vprašanje časa, kdaj bom zagledala :hudicek:

Saj sem vedela, da bo prišla, čeprav se ne morem nekako psihično pripravit, da bi jo malodušno sprejela, ker bi jo najraje brcnila v ta zadnjo in da odleti za dolgooo:)-

Držim pesti:pujs::muca::pujs::muca::pujs:, da se vam ne prikaže, ker bo itak pri meni na obisku!

Joni:metulj:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kar tako
15.11.2004 12:52:02   
martita
....:)- :)- , Joni tvoj argument zakaj naj k nam ne bi prišla ni švoh....vseeno pa upam, da se bo tud na poti k tebi kje izgubila....:pujs:

Martita :muca:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kar tako
15.11.2004 13:20:14   
Joni
martita, ko bi se :hudicek: vsaj kje izgubila, pa si je očitno kompas nabavla, tak da bo kar kmalu potrkala!:)-

Joni:metulj:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kar tako
15.11.2004 14:23:06   
rouzi
No končno. Sem se le opogumila. Sem nova. Se mi zdi da sem zanosila... še nisem prepričana, pa me je tako strah preverit s CB-jem. Se vam oglasim jutri. Danes sem prebila led, da se oglašam, berem pa vaša pisma že 1 mesec in zraven jokam. Ali od sreče ali pa žalosti.
Tako se čutim močno povezano z vami, ki si tudi želite zanositi, da sem morala napisati te vrstice.
Do sedaj ste mi zelo pomagale. Hvala.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kar tako
15.11.2004 14:36:42   
Katjusa
Rouzi, dobrodosla!
Pravilno si se odlocila ko se se nam oglasila:bravo:
le glej da nam jutri javis veselo novicko!
Kako dolgo se pa vi2 trudita?

Ja tud jst je ne pricakujem konec tega tedna al pa sej ne vem k je zadnje case cist zmesana.... Mislim da se pripravlja na odhod pa je zato taka:) neredna namrec:) Drgac pa upam da je vsaj do petka ne bo da opravim pregled pri G in da se zmenmo kako in kaj!

Punce drzim pesti da bo ta teden cim vec veselih novick in seveda da ste ve med njimi:)

Mejte se rade in nej vas :angel: cuvajo!

Lep pozdrav Katja

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kar tako
15.11.2004 14:36:58   
biba77
Dobrodosla, Rouzi! :rozica:

Nic se bat - hitro po test, pol pa le javi dobre novicke.
Drzimo pesti zate,

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kar tako
15.11.2004 15:02:05   
rouzi
Hvala Biba77 in Katjuša! grem zdaj takoj po test!!!:kuza:
lp

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kar tako
15.11.2004 15:03:22   
tinkamiška
Držim pesti da bojo:modri::roza: ali pa en velik +!!!
:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kar tako
15.11.2004 15:52:54   
Anitka
ROUZI en koš pestk :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bo test kar sijal od :modri::roza: ali +

Anitka:metulj:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kar tako
15.11.2004 20:58:23   
PeterPan
Pozdrav,
tudi jaz sem ena izmed tistih, ki bi mogla ta teden doživet srečo ali razočaranje. Pa ne vem, ali je telo zatajilo, ali so živčki prenapeti, ali je tot to. Upanje mislim, da je lažno, a kaj, ko je tako lepo upati a ne?!
:sloncek:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kar tako
16.11.2004 9:33:30   
rouzi
Joj punce!!!!!!! Ja ja ja ja! Sem kupila dva testa-ta poceni-pa CB seveda. Vsi trije pozitivni..
:sloncek:
Ne morem pa se tako veselit, ker me nekaj zelo skrbi. Pred 14 dnevi sem se cepila proti gripi..Mogoče katera ve, ali je to zelo nevarno, narobe? Me je tako strah poklicat..
Prosim javite se!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kar tako
16.11.2004 10:11:07   
biba77
Cestitke, cestitke!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Mamo se eno srecko :nosecka:! Ju-hu-hu... dezek noseck se ni nehal padat!!!
Bravo, Rouzi!

Mislim, da cepljenje ni nic skode naredilo. Ne skrbi!

Ati ze ve?

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kar tako
16.11.2004 10:13:31   
tinkamiška
Rouzi, čestitke!!!!! Ti si srečka nosečka!! Zaradi cepljenja pa, dr. Pušenjak pravi, da dokler ni test za nosečnost pozitiven, ni nič hudega, raje pa vseeno vprašaj G, ali pa piši dr.Pušenjaku na med.over.net.

Še enkrat ČESTITKE!!!:bravo::bravo::bravo:

Tinka

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kar tako
16.11.2004 10:38:56   
anadejka
JOoooj Rouzika Č:duda:E:duda:S:duda:T:duda:I:duda:T:duda:K:duda:E:duda:
Tudi jaz mislim da se ti ni treba bati,če bi bilo karkoli narobe bi plod do zdaj že sam razpadel.Tako pa mislim da boš rodila zdravega in močnega dojenčka.
Veliko sreče še naprej!!!
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kar tako
16.11.2004 10:47:05   
rouzi
Hvala za čestitke!!! :ups:Ginekologinje ne dobim, bom pa pisala dr. Pušenjaku. Malo ste me pomirile, samo moram točno vedt!
ja, Biba77, očka že ve. Nekam čudn je bil, ne vem, mogoče sem pričakovala preveč. Ne zna pokazat čustev, potem ni čudno, da tudi tokrat ni bilo kot bi hotela, ane. Je pa vesel, kako zelo pa povem tekom dogajanja, mogoče je še v šoku?
Joj jst sem srečka nosečka!!!
Sem iskala po forumu, kdaj je dobro it na 1.pregled k G. Pred 20 tednom. Jaz sem približno 14 dni. A mislite da je to še prezgodaj?
Držim pesti za vse vas, ki jo (ne)čakate, da jo NE dočakate..

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?