Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2007 18:22:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vprašanje 5.8.2007 18:25:05
|
|
|
|
digi
|
Joj anonimna
|
|
RE: vprašanje 5.8.2007 18:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
če pa ni dobila odgovora, je morala pa še enkrat. Enim pa res dogaja.
|
|
|
|
RE: vprašanje 5.8.2007 21:24:21
|
|
|
|
Ninica
|
Obakrat mi je bilo slabo in sem bruhala. Prvič mi je bilo res zelo hudo, skoraj do 19. tedna nosečnosti za razliko od drugič, ko je trajalo tam do 13. tedna.
|
|
RE: vprašanje 5.8.2007 22:08:51
|
|
|
|
Dejča
|
Obakrat mi je bilo ful slabo 2. in 3. mesec - drugič še bolj, saj sem bruhala tudi po 5/dan. Obenem sem imela tudi hude glavobole. Potem je k sreči minilo.
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 5.8.2007 23:14:50
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kakšne so vaše izkušnje s slabostmi v 1. in 2. nosečnosti? Je res, da je drugič hujše? Odvisno, od primera do primera....
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 5.8.2007 23:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
V 1 nosečnosti nisem imela slabosti,v drugi pa malo
|
|
|
|
RE: vprašanje 5.8.2007 23:18:00
|
|
|
|
pikica*13*
|
Pri 1.sem skoraj umrla od bruhanja in slabosti (v 6ih tednih shujšala 6 kil), pri 2.pa ko da mi nič ni, apetit kot volk (v 11ih tednih zredila 7kil)
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 0:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
V prvo nič.V drugo pa vlika slabost.Bruhala nisem.
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 7:25:09
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kakšne so vaše izkušnje s slabostmi v 1. in 2. nosečnosti? Je res, da je drugič hujše? Ja pri meni je bilo huje.
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 12:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Res najlepša hvala vsem za odgovore. Saj vem, da se ne da tega ˝napovedat˝ v naprej, pa vseeno...rada bi še enega otroka, pa imam grozne fobije pred bruhanjem (iz otroštva), zato so me zanimale izkušnje punc, ki so bile že vsaj dvakrat noseče. Hvala za razumevanje!
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 14:58:19
|
|
|
|
Ayo
|
Jaz bi pa pod to temo samo eno ifo rada povedala, sem ravno vceraj brala v eni reviji, da so nekje v ZDA naredili raziskavo glede te slabosti in je pokazala, da bolj ko nagaja, bolj je zascitena pred morebitnim tumorjem na dojki. Hormon, ki povzroca slabost namrec sciti pred to bolezniji. Pa se to, o slabosti, sem sicer 1. in sem imela kar hude slabosti, ki se se danes pri 21t vcasih pojavijo sicer v zelo lazji obliki, in ravno danes ko sem se sprehaja med kosilom po mestu, sem se spominjala tistih dni, ko sem hodila naokoli kot en mesecnik in se smilila sama sebi, sedaj ko sem na to gledala nazaj, mi je bil prav prijeten in hkrati hecen obcutek
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 16:18:59
|
|
|
|
glista
|
Prvič: do dvajsetega tedna bruhanje po parkrat na dan, obvezno vsako jutro, pa vsakič, ko sem si umivala zobe. Potem pa do konca nosečnosti vsaj nekajkrat na teden. Še na dan poroda sem zjutraj fino bruhala. Drugič: na začetku slabosti, vendar nič pretiranega, vse skupaj nekje do 10 tedna. Bruhala nisem niti enkrat. Tretjič: še čakamo LP, Pija.
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 16:58:58
|
|
|
|
frutka_
|
Prvič nič, zdaj drugič pa me kar naprej oblivajo slabosti.
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 17:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Prvič nič, zdaj drugič pa me kar naprej oblivajo slabosti. Oooo frutkla je nosečka???? Ful lepo frutka . Čimmanj slabosti ti želim in lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: slabost- 1. in 2. nosečnost 6.8.2007 17:06:03
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Prvič nič, zdaj drugič pa me kar naprej oblivajo slabosti. frutka, pri meni je bilo enako. so pa slabosti minile malo pred koncem tretjega meseca. hvala bogu.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?