|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj slabost
3.8.2007 10:55:04   
karmenslo
Midva sva tudi pridno user posted image prejsnji mesec , cakam ce bo M prisla (morala bi priti najkasneje do 7.8)
Mi pa je ze dva dni slabo, zjutraj spijem kavo pa mi gre malo na bruhanje, pa vceraj popoldan tudi sploh nisem imela apetita zvecer da bi jedla!
drugih znakov ni, razen da se mi zdi da je trebuh napihnjen!

mogoce je mozno tudi ker jemljem zjutraj vitamine+folno kislino in cez spijem kavo,da mi je zaradi tega slabo, po moje ne more trajat celi dan!

kaj ima kdo podobne izkusnje!

karmen

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj slabost
3.8.2007 11:32:58   
Srčekgirll
Jst tud jem folno kislino zjutraj pa me nč ne slabi. Probej naredit test al pa počak na izostanek M al pa mogoče preveč razmišljaš, bo ali ne bo ratalo. Upam oz. iz user posted image ti želim da bi blo to to in bi zagledalauser posted image user posted image .
Srečnouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu karmenslo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 12:07:38   
timoteja
Draga moja, po mojem si user posted image  - no, le napiši, ko opraviš test, če imam prav. Srečno

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2007 0:24:41   
Anonimen
Resnično upam, da si user posted image . DRŽI SE:

Papa

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.8.2007 0:18:24   
linči
Glej nevem kaj naj ti rečem, ko sem bilauser posted image ,so se pri meni pojavile slabosti zelo zgodaj in so trajale do 4 mes.
Prijateljica ima dvauser posted image  in pri prvem ji ni bilo sploh nič slabo in niti drugih noseč.znakov ni imela,pri drugem pa je pol nadoknadla še za prvega,tako da je res ful različno.
Ti pa želim da zagledaš en lep velikuser posted image user posted image .
Potrpi še par dni pa naredi test in upam da nam sporočiš lepo novičkouser posted image

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2007 17:51:12   
zarjica
Meni je začelo biti slabo šele v 7. ali 8. tednu, prej pa čisto nič, kot da nisem noseča.

(odgovor članu linči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2007 11:31:36   
Nastya
Tudi pri nas smo pridno user posted image na user posted image  in tole čakanje je tako mučno. Dnevi se mi tako vlečejo in nikamor ne grejo, pa si probam v glavi narediti tako, da ne razmišljam o tem ali je ratalo ali ni, a podzavestno se zalotim, kako razmišljam o tem. Jem tudi tabletke s folno kislino in moram rečt da mi je včasih res kar malo slabo po njih (pa čeprav mi je v lekarni rekla gospa naj jo vzamem po kosilu), da bo bolje..po moje sem tako zabredla psihično v to, da čutim kar neko namišljeno user posted image ..je pa res, da nisem prav nič računala  plodnih dni, tako da je tudi možno da smo jih zgrešili - a raje vidim da ne..M. sem imela 21/07-07, problem je tudi v tem da imam tako neredno M. 1 x na 23 dni, 1 x na 28 dni, 1 x na 33 dni, tako da je s tem zelo težko..

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2007 15:31:46   
*BellaLuna*
Meni so se slabosti začele v 6. tednu, potem so bile pa vedno močnejše. Na začetku je pomagalo, če sem kaj grickala, zdaj ne pomaga nič. 

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2007 16:12:25   
sasy20
Meni se je slabost začela pred dvema dnevom, kave nisem pila že kakšen teden, ker mi je šlo na bruhanje, danes pa sem naredila test in pokazal se je močan + ( nisem pričakovala 8.8. ).  Tako da kar hitro v lekarno po test.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2007 20:32:44   
Anonimen
Meni so se slabosti začele zelo zgodaj, vendar brez bruhanja. Bila sem kot cunja, zanič... user posted image
Šele po 4. mesecu se je stanje izboljšalo.

Upam, da si user posted image .

SREČNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2007 11:00:53   
lolita700
meni so se slabosti začele zelo zgodaj.nekje 5dni preden bi morala dobiti user posted image .in ko je user posted image en dan izostala in slabosti niso prenehale sem šla kupit test.in ta je pokazal takoj dve močni user posted image ..tako,da sploh ni bilo dvoma a sem user posted image ali ne. nato sem v 5tednu šla še h gin.na potrditev nosečnosti in sedaj sem user posted image že 13 tednov..

sem pa do 12tedna bruhala tudi po večkrat na dan-ob koncu dneva sem bla čist zanič...tako da karmenslo jst ti priporočam da kupiš test in se prepričaš zakaj te spremljajo slabosti...

upam da zagledaš user posted image in se pridružiš user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?