Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 11:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
šampinjoni na žaru? lako uporabiš ponev ali vok, jih samo razpoloviš oz. daš na 4 dele, začiniš in jih spražiš... zraven narediš še kakšen meso in je... ali pa res naredi rižoto
|
|
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 11:04:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni so najboljši na žaru...v kaminu.
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 11:20:57
|
|
|
|
moci
|
ali pa v omaki in zraven testenine, njoki ... pa z jajcem ali pa juha (samo ni glavna jed )
|
|
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 11:29:24
|
|
|
|
juniorka
|
Šampinjone naribaš na tanke lističe, prepražiš na žlici olivnega olja, soliš, da spustijo vodo, potem pa zaliješ s kislo smetano, ki jo razredčiš z vodo in omaki dodaš petršilj ali kakšno drugo začimbo- odvisno od okusa! Izvrstno paše k testeninam- npr. svedrom, ali pa tudi pireju ali rižu, pa še hitro je pripravljeno! Dober tek!
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 11:30:13
|
|
|
|
asso
|
S testeninami v smetanovi omaki (lahko zraven še puran) Z jajcem Z govejimi zrezki...
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 13:21:51
|
|
|
|
Balonchy
|
Šampinjoni + malo ostale zelenjave + riž = rižota
|
|
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 16:14:13
|
|
|
|
muška
|
Babike hvala vam.Nisem imela časa za internet, tako da je nastako tole: -na kocke sem narezala 1 puranji zrezek, pa prepražila na olju in mu dodala na lističe narezane šampinjone, ko se je vse skupaj lepo spražilo sem zalila s smetano za kuhanje -skuhala sem sirove torteline in zmešala s to omakico in bilo je božansko -seveda pa pri nas ne sme manjkati juha; in tako sem na čebuli prepražila na lističe narezane šampinjone, jim dodala na kockice narezano bučko in vse zalila s pol vrečke gobove juhe in seveda tukaj ne sme manjkati česen.... ah, dobro je bilo
|
|
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 18:33:07
|
|
|
|
snake
|
rižota s šampinjoni
|
|
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 19:27:58
|
|
|
|
Jessy
|
Moj tast jih polni, vendar za to rabiš res velike šampinjone, pa veliko sladke smetane ter sira. Ga bom ob priliki povprašala, kakšen je postopek, so pa nesramno dobri.
|
|
RE: kaj iz šampinjonov za kosilo? 1.8.2007 19:29:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz jih izdolbem. Bete narežem na drobno, dodam mleto meso in čebulo, prepražim, malo pelatov. Izdolbene glave gšampijonov postavim v pekač, na vsakega dam eno orng žlico mase in listič mozzarele
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Tiste, ki ste prvič rodile po rokuTiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?Tudi po roku. (
69%)
Pred rokom. (
31%)
Število vseh glasov: 95Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!