|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOTHERCARE BOMBAŽ.PLENIČKE-POZNATE?
12.11.2004 10:37:31   
tamala
Pred tednom dni sem v Mothercare odkrila njihove bombaž,pleničke; v zavitku je 5 kom, 100 % bombaž, zunanja stran nepremočljiva, tako da prekrivne hlačke niso potrebne, primerne za velikost 4-10 kg, cena 9990 sit! Zdi se mi ugodno, pa še praktične so bolj od npr. racmanov, za katere sem se sicer odločila. Ima katera izkušnje oz. kako informacijo o njih???:zmeden:

Bi bila zelo , če kdo kaj napiše!9nebesa:bravo:

Božajte bušije.

D, 34 t

Neposredna povezava do sporočila: 1
   MOTHERCARE BOMBAŽ.PLENIČKE-POZNATE?
12.11.2004 11:02:49   
Anonimen
Meni osebno so tudi bolj všeč, sem jih gledala, vendar je bila prodaja zelo slaba, tko, da tisto kar še imajo je stara zaloga, je pa ta cena 999o sit, za polovico nižja od prvotne...me je že parkrat zamikala, da bi jih probali...

(odgovor članu tamala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!