|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močno boleče roke,prsti,dlani
31.7.2007 9:02:04   
upanje-upanje
Pozdravljene,

sem v 28T in me že nekaj dni močno bolijo roke - dlani, prsti. Če mirujem je še nekako ok, če pa jih skrčim pa boli. Nič niso otečene! Pašejo mi mlačni obkladki.
Morda je to normalno, zanima me če ima ali je imela že katera te probleme?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močno boleče roke,prsti,dlani
31.7.2007 9:14:43   
BAMBINA_
Boleče ali mravljinčaste?

(odgovor članu upanje-upanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2007 9:54:27   
upanje-upanje
ne,ne, prav boleče

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 9:59:14   
guppy
Pa se ti samo zdi ali si prepričana, da ne zatekajo? Mene so začele zelo boleti, ko se opazila minimalno zatekanje in takoj sem imela probleme s pokrčenjem prstov itd.

Ko se je to začelo pojavljati, mi je ena medicinska sestra svetovala, naj ponoči nosim ščitnike za rolerje, ki preprečujejo vpogibanje roke v zapestju. Takrat mi je to zelo pomagalo, zdaj proti koncu nosečnosti pa tega ne prakticiram več, ker zatekam itak povsod in vse živo boli, tako da bi se lahko samo še v folijo ovila in se smilila sami sebi user posted image

Upam, da najdeš ustrezno rešitev, če ne pa povprašaj ginekologa!

Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2007 11:52:28   
ašun
Meni tudi malenkost zatekajo prsti in ko naredim pest me boli .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2007 8:25:31   
BAMBINA_
V lekarni si kupi vitamin B6 od Plivita, ki ga  lahko uživaš tudi med nosečnostjo. Meni so roke mrtvile, ko pa sem začela tole jemati, je bilo 100x boljše. Poskusi.

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2007 10:06:41   
ajtak
Predlagam, da se posvetujes s svojim G., naj ti pregleda vodo, ce imas v urinu bakterije je lahko precej nevarno in zatekat bos zacela kot balon. Te bolecine, ki jih opisujes so navadno znak otekanja, ceprav ga morda ne opazis...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.8.2007 14:39:46   
tonja
Tudi mene bolijo, ker mi rahlo, rahlo zatekajo. Če imaš gor prstane boš še najbolje videla otekanje, če jih pa nimaš pa je to težko ugotoviti ali zatekajo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2007 21:53:43   
nelyy
tudi meni malo zatekajo in ko zelim naredit pest nastane problem,ker me zelo boli.Zraven tega pa mi se drevenijo in sem vcasih cisto brez moci.Razumem zatekanje,zakaj pa zacnejo drevenet ?-obcutek imam kot da bi bi roka malo "zaspala".

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2007 16:23:38   
BODOČA 77
Evo, jaz imam čisto isti problem. Sem v 36. tednu in drevenenje rok se mi pojavlja kaki mesec, ampak je vedno huje. Ko sem to povedala moji G, je rekla da je to zaradi živcev v hrbtenici in da bo po porodu zginilo. Ponoči zaradi tega tudi ful slabo spim, ker se vsakič, ko mi roka zaspi, zbudim. Groza. Zdaj sem si tudi jaz kupla tablete Plivit in upam, da se bo stanje kaj izboljšalo. Bom poročala.

(odgovor članu nelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2007 16:39:18   
hillmagic
Meni je zadnic roka leva cisto zaspala in sem komaj kozarec v roki drzala. Sem v 30 tednu in ker se veliko upiram na roke ko vstajam sem to povezala z preobremenitvijo. Najbolje je da to omenis svoji G da iz zdravstvene stroke izves kaj stoji za tem. Jaz ne nosim prstanov in ko berem zvecer knjigo zamenjam polozaj rok da ne postanejo mravljincaste.
LP

(odgovor članu BODOČA 77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2007 18:43:27   
Anonimen
U ja.....boli k user posted image . Mene tudi. Mravljinči, ponoči pa boli, da niti spati ne morem. Si roko kot kak invalid podpiram, jo tresem, masiram, pa ni nič bolje.
Saj bo čez 1 mesec....ko bo user posted image tukaj.

(odgovor članu hillmagic)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?