|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okulist v Mb??
31.7.2007 0:44:16   
Anonimen
Dobili smo napotnico za okulista in seznam parih.

Ce je katera morala z user posted image k okulistu,katermu ste sle in ste bile zadovoljne z njim???

Seznam,ki sem ga dobila pri pedatrinji
Sonja Jurinec Vajda
Marjan Kancler
Nada Golob Fošnarič
Helena gerbec Potrč
Branimir Volk Kosmovec
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okulist v Mb??
31.7.2007 9:19:13   
Laubica
Mi hodimo -k zadnji na tvojem seznamu in smo zelo zadovoljni,je prijazna ona in sestra pa vse ti razložiuser posted image aja samo mi imamo NJO ne NJEGA-zdaj pa ne vem ali imaš narobe napisano -vem da se piše tako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2007 9:34:24   
Anonimen
Aha pozna ura me malo zmedla...sem pozabla crko a...Branimira je jauser posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2007 10:26:20   
Anonimen
sem klicala..nic ne bo...smo premladiuser posted image ...jemljejo od male sole naprej....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2007 12:11:19   
Laubica
Škoda-drugih pa žal ne poznamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2007 14:14:59   
Eca
Mi smo bili pri prvi, nisem 100% (vem da ima ordinacijo v Cankarjevi - jaz sem si zapomnila lokacijo in ne priimkauser posted image ). Poglej iz tega seznama kdo ima na Cankarjevi ordinacijo. Smo bili 2x in zadovoljni. Aja, bili pa smo z pol leta starim dojenčkom.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2007 15:32:56   
MINEJA
Iz lastnih izkušenj vem, da je zelo dobra Nada G. Forštnarič...user posted image user posted image user posted image

LP!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?