Anonimen
|
Lep pozdrav drage moje nosecke. Imam precejsnjo dilemo, da se tako izrazim, saj ne vem kaj bi. Pred tremi tedni sem ze bila v bolnici, saj se mi je moja bebica spustila strasansko nizko, zacelo me je spikati v krizu, in smo sli za vsak slucaj gor, da so nam povedali kaj se dogaja. Zdravnik je takrat dejal, da je vse v redu, da se je plod obrnil, in da razvoj poteka normalno in da je stanje takoimenovano b.p. Zdaj pa imam drugacne probleme. Ze tretji dan cutim kao popadke. Kao zato, ker je to moj prvi otrok, in nekako se ne vem kako to sploh izgleda. Cutim nekaksne stiske maternice, otrdevanje trebuha in tiste zoprne bolecine v krizu. Zacelo se je tako kot sem dejala kake 2 dni nazaj, ko se je to dogajalo na 5 ali 6 ur, sinoci ze nekajkrat na 10 minut in 4x zapored celo na 6 minut. Spala sem tako tako... malo ja, malo ne, saj so bili omenjeni simptomi kakortoliko pogosti, zato je bolj izgledalo kot spanje po etapah. Zdaj pa ponovno. Pridem do stranisca in me spikne. Se malo ulezem, pridem do kuhinje in me spikne......... Zdaj pa ne vem kaj naj naredim. Predgled imam 8.8. torej naslednjo sredo, pa ne vem ali naj cakam, ali naj se grem prej pokazat.... malo mi je zoprno, ker sem enkrat ze bila, da me ne bodo imeli v bolnici za prehudo panicarko, ki bo ob vsaki spremembi silila na CTG, UZ in kontrolo maternicnega vratu. Lepo vas prosim za vasa mnenja, kaj bi to lahko bilo, in kdaj bi se bilo najbolj pametno odpraviti na pregled... prej, ali pocakat do pregleda. Moj sicer pravi naj pocakava da bodo ti intervali redni na nekako 5 minut, ali pa da voda odtece, potem pa sibava gor.... po drugi strani pa sva oba malo v srbeh... oziroma bolj kot v skrbeh, sva precej "zivcna" ko cakava kaj se bo zgodilo vsako naslednjo minuto.... lp, anonimous 33/4
|