|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vlažilni robčki
28.7.2007 9:21:05   
Caarmen

Nekatere srečne mamice pravijo, naj uporabljam samo vodo, druge spet menijo drugače.
Robčke pa vsekakor rabiš če greš na kak obisk, sprehod...

Kdaj in katere ste uporabljale?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vlažilni robčki
28.7.2007 9:23:12   
P_Petra
Do enega leta smo uporabljali vodo in vato

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 9:25:41   
Strawberrie Cherrie
Jaz se poizkušam vsem vlažilnim robčkom res izogibati. Ker smo imeli ful probleme z vneto ritko. Kot je rekla predhodnica, najbolje je vata in voda. Jaz uporabljam Toto soft krpice in vodo. V torbi za sprevijanje imam pa ene Bedutan ali Nivea robčke; občasno pa tudi kakšne Pampers ali Mullerjeve. Nekako se ne obremenjujem s temi vlažilnimi robčki, ker jih uporabljam res redkokdaj. 

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2007 9:29:25   
LuLu
Ojla, meni so ti robčki za malega kot wc papir za mene. Sploh si ne znam več predstavljat kak bi brez njih. V bolnici smo imeli plenice in vodo, ampak tam sem za eno lulanje ali umivanje porabla več plenic. Nič nisem šparala, ker tak drugi perejo... user posted image  doma pa mi to več ni bilo praktično.
Uporabljam jih od rojstva, pa še vedno. Pampersove ali Nivea... tiste, ki mi ne smrdijo.
Mogoče nekatere pravijo samo za vodo, da ne bi dobila koža bebice kakšne reakcije na tiste kreme v robčkih... naš ni dobil ničesar.

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2007 9:37:57   
moci
jaz doma uporabljam vodo in to to krpice. se mi zdi res brezveze tiste parfume na ubogo malo rito mazat. še meni ne bi pasalo. v nahrbtniku imam ponavadi dm-ove, ker so majhni in gredo v škatlico. 

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2007 9:40:06   
mojcapr
Novorojenčke je fajn umivati z vodo in vato. Jaz uporabljam blazinice od Muellerja in vodo. Za na pot pa imam Pampers sensitiv robčke.
Pol ko so pa večji sem pa tudi jaz uporabljala vlažilne robčke. Ko je pa bila rdeča ritka pa sem uporabljala vato in fen. odloči se sama. Samo mislim da je vata in voda naravna in boljša za umivanje ritk, saj tako malih.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2007 9:56:46   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz se poizkušam vsem vlažilnim robčkom res izogibati. Ker smo imeli ful probleme z vneto ritko. Kot je rekla predhodnica, najbolje je vata in voda. Jaz uporabljam Toto soft krpice in vodo. V torbi za sprevijanje imam pa ene Bedutan ali Nivea robčke; občasno pa tudi kakšne Pampers ali Mullerjeve. Nekako se ne obremenjujem s temi vlažilnimi robčki, ker jih uporabljam res redkokdaj. 

Enako jaz - tako, da se kar podpišem. Naj dodam, da nismo imeli nikoli vnete ritke.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2007 10:17:57   
martinuška
Vlažilne robčke uporabljamo Pampers Sensitive, ampak to samo takrat, ko smo zdoma. Doma ne, razen če je ful pokakana in jo hočem bolj umit (pa še potem sperem še enkrat rito z vodo in ToTo krpicami, da ne ostane gor to od vlažilnih robčkov).

Doma uporabljamo ToTo krpice od Tosame (so mi dosti boljše in bolj praktične kot vata) in vodo.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2007 10:20:40   
total
Vedno vlažilne robčke uporabljam in je super,kupujem pa čsit odvisno od razpoloženja in do zdaj so bili vsi super.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2007 10:41:03   
*alja*
Jas uporabljam vlažilne robčke in si sploh ne predstavljam kako bi bilo brez njih, da bi pri vsakem previjanju letala v kopalnico po vodo.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2007 13:52:32   
arielca
Prve tri mesece sem uporabljala vodo in vato (ali krpice), potem pa Babylove robčke (oljnate), kasneje pa Pampers Sensitive.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2007 15:58:45   
Antigona
Jaz sem od samega začetka uporabljala pampers sensitive ki so brez parfuma. Z vneto ritko nismo imeli nikoli problemov...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2007 16:08:56   
Maxica
Načeloma uporabljam vodo in vato, če je pa samo polulan, pa uporabim kdaj tudi samo robčke od Nivea. Z vneto ritko nismo imeli nikoli težav, ne pri ta velikem, ne sedaj, pri user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2007 16:18:46   
Vilma
Do 6.meseca smo uporabljali le Tosamine Toto krpice in vodo.
Zdaj Mullerjeve vlažilne robčke.
Sprobali smo tudi Papmers sensitive pa je dobil pikice.
Ostalih pa nismo preizkusili.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2007 18:51:04   
Anonimen
Od začetka, vse po malem. Pampers, Penaten, Mueller, DM, Huggies, Nivea. Na ritki ni opaziti nobene razlike, verjetno ni tako občutljiva.

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.7.2007 10:25:11   
Bonnie_RR
Od prihoda iz porodnišnice uporabljamo vlažilne robčke in nismo imeli zaradi njih nobenih problemov. Na začetku sem kupovala Niveine, kdaj pa kdaj tud Pampers, zdaj pa večinoma kupim Šparove PrettyBaby. 

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.7.2007 16:50:44   
lunca2
Od prihoda iz porodnišnice uporabljamo vlažilne robčke iz Mullerja beauty baby. Zelo lepo dišijo.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.7.2007 23:36:23   
pravljica
jaz sem mu že v porodnišnici brisala rito z vlažilnimi robčki (ne vedno), se mi ni dalo vedno cele kolobocije okoli tega opravljat, potem doma pa itak...od prihoda domov dalje...kupujem takšne, ki so najbolj vlažni...pampers, penaten npr...aja, tudi ni imel nikoli vnete rite ali kakšne druge reakcije user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.7.2007 7:33:59   
Anonimen
ČE lepo na suho obrišeš ritko po uporabi vlažilnega robčka, rita skoraj ni mogoče, da je vneta.

Drugače pa je vsako obdobje nekaj posebnega. Včasih rabiš take ful mokre (ala PAmpers senzitiv), potem bolj take suhe (ala Mullerjeve).

Sem pa tudi jaz na začetku uporabljala samo vato in vodo. Se mi zdi, daj e prvi mesec, ko se novorojenček na vse privaja, čisto prav tako.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.7.2007 11:25:24   
pina-1
jaz sem vseskozi uporabljala vlažilne robčke in to tiste ki so mi bile pod roko... najbolj mi pa dišijo in najbolj mehki so mi pa od Beucatan-a. Jih še dan danes uporabljamo po potrebi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.7.2007 11:47:49   
neja24062007
Jaz uporabljam vato in vodo, če je to mogoče... se pa poslužujem tudi vlažilnih robčkov. Pri vsakem previjanju pa moraš ritko posušit do suhega (tudi pri robčkih), da se ne vname. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?