|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jonasova metoda:2O=2M na mesec??
27.7.2007 13:39:15   
Anonimen
LP,

tiste, ki poznate Jonasovo metodo oz. lunino ovulacijo - po tej metodi naj bi imela ženska v enem mesecu tako redno ovulacijo kot tudi lunino (ko je luna v položaju kot je bila ob rojstvu ženske). Zanima me nekaj: neoplojeno jajčece pri normalni ovulaciji propade in sledi M. Kaj pa naj bi se zgodilo z jajčecem iz "lunine ovulacije"?

To mi ne gre povsem skupaj in bi bila prav vesela, če mi zna katera odgovoriti - tiste seveda, ki poznate to metodo in vanjo verjamete...

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jonasova metoda:2O=2M na mesec??
27.7.2007 13:54:48   
kodrana
oj.

ta metoda me je že pošteno prestrašila.. ni ji ravno za verjet, ker je to bolj tko tko.. ne ujema se ravno, vsaj pri meni..

zanimivo. jaz si predstavlajm vse skupaj takole. v tem času, ko naj bi imela lunino ovulacijo, ne pride dejansko do sprostitve jajčeca, ampak to pomeni samo, da če se ti tvoja biološka ovulacija pokriva z lunino, je možnost zanositve 99%. nikakor pa ne pomeni, da imaš dve ovulaciji v ciklusu.. lunino in biološko. saj ta metoda tudi ni zdravstveno potrjena. to je samo glede na položaj lune, kdaj si najbolj godna oploditve.

upam, da sem vsaj malo razložila.. če te še kaj zanima, ti samo vprašaj..

lp. kodrana

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2007 14:51:53   
krfjolca
Kako pa si izračunaš lunino ovulacijo?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2007 14:56:53   
srecna miska
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2007 21:37:06   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1666314

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?