Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška soba Mali princ 27.7.2007 7:56:30
|
|
|
|
popi
|
Mi imamo sobi Mali princ,a ne pograda.Tako da zanj ne vem kako pa kaj.Ima pa sin zeleno-modro kombinacijo,mala pa marelico... Je naneslo,da je sin dobil celo sobo,hčerki pa kupujemo postopoma.Ker ji manjka 2 leti do šole,bom počasi nabavli še pisalno mizo. Če imate dovolj prostora si lahko privoščite vse.So pa v prodajalnah tudi svetovalci oz.arhitekti.Bodo že znali svetovati... lp
|
|
RE: Otroška soba Mali princ 27.7.2007 13:16:31
|
|
|
|
rainbow
|
moja starejša je tudi 4, pa sva se zaenkrat odločila, da še počakava s celo novo sobo in ji kupiva samo posteljo. Sem naredila celo raziskovalno v zvezi s tem in mi je všeč kar nekaj sob raznih proizvajalcev. ta mala pa je bila 2 leti, se mi je še ne mudi dat iz male postelje Koliko pa ste kaj dali za sobice??? če mi seveda zaupate številke
|
|
RE: Otroška soba Mali princ 27.7.2007 17:19:35
|
|
|
|
Allia
|
Sva kar naročila pograd v črki L.Je pa to nek nov program Star in je bila cena 1440€.Je kar veliko omar in postelji.Zaenkrat imava sicer 1 hčerko-16mes.,ampak bo še kakšen, pa sva kar celo sobo naročila, da ne bova čez 2 leti spet novo naročevala.Nimam pa toliko prostora za 2 postelji.Je pa v rumeni barvi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?