|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljica stokke sleepi
26.7.2007 18:48:21   
Čampi
Mene pa zanima, kako se vam zdi ta posteljica, ki raste z otrokom!!! Midva premišljujeva o nakupu in naju malo zanimajo kritike. Ali imate kakšno drugo idejo, kakšno posteljico bi lahko kupila? Zelo rada bi imela posteljico ovalne oblike in na kolesa! Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljica stokke sleepi
26.7.2007 19:15:51   
živa
Meni je ta posteljica svetovna user posted image , ampak žal tudi svetovno draga user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2007 19:28:56   
Čampi
Ja saj tudi men je draga samo mi je ful všeč in mi sploh ne gre iz glave!!!user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2007 19:49:02   
rija
Jaz sem jo imela in je res svetovna: po videzu in verjetno tudi uporabnosti....edino moj mali je v njej (pa valjda v bilo keri drugi) hotel spati cele 4 mesece.user posted image

Imam pa previjalno, ki je duplo svetovna in uporabna. Priporočam.

...vox populi...

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 19:52:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2007 8:36:43   
Pobalami
Meni je zelo lepa-in kot zibka in kasneje kot postelja. V bistvu če preračunaš, da rabiš posteljico za dojenčka in kasneje večjo posteljo in vsako zadevo kupuješ posebej sploh ni več tako dražja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2007 9:12:15   
Caia
Tudi jaz sem se odločila za to posteljico in previjalno...sem prav vesela, da ste vsi ki to imate zadovoljni... sem pa že od dostih slišala, da otrok spi kar pri njih in da posteljice sploh ne rabijo... ampak jaz si vseeno ne upam it v to, da bi bla brez posteljice... bom pa mela že tist mini kit -  za dojenčka. Komaj čakam ponedeljek ko jo dobim :)

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2007 11:44:45   
Vilma
O kakšnih cenah se pogovarjamo pri taki posteljici? 
Si ne znam predstavljat, kaj pomeni ful drago?
Kaj pa previjalna, koliko stane?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.7.2007 13:12:05   
Strawberrie Cherrie
Takrat ko sem jo jaz gledala, je iblo takole nekako - nekje 400€ za posteljico, okoli 150€ mali jogi. (lahko da se motim). Potem ko jo hočeš večati, moraš dokupiti neke dele in zopet nov jogi. V glavnem, ziher stane od male posteljice do velike okoli 1000€, ker moraš zmeraj nov jogi kupiti.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2007 19:57:08   
ciklame
Zivjo!
Sem zasledila debato o posteljicah in so tudi meni zelo vsec ovalne. Rok imam sicer sele februarja, ampak ko je tako lustno gledat vse te otroske stvari.
Drugace sem pa zasledila se eno ovalno FUL lepo posteljico. In sicer LEANDER. Je ovalna, raste z otrokom (do 8 let). Vsi raztegljivi deli so ze v kompletu, tudi jogi dobis ze zraven tudi za taveliko pojstlo. Je pa cenejsa od Sttokeja, stane tam okol 700 eur (cel komplet!!!).
A ima katera ze to posteljico, me zanimajo kaksne so izkusnje!!! Sej veste v trgovini je vse lepo, ampak a je tudi potem tako uporabna?
A ta previjalna o kateri govorite je od Sttokeja?

lp

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2007 22:10:22   
Čampi
Hoj!!!
Jaz sem našla na bolhi, da nekdo prodaja te posteljice za 300 evrov nove. V baby centru pa je okrog 400 evrov. Tako, da ga bom verjetno poklicala in se malo pozanimala in vam javimuser posted image

(odgovor članu ciklame)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2007 0:05:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

O kakšnih cenah se pogovarjamo pri taki posteljici? 
Si ne znam predstavljat, kaj pomeni ful drago?
Kaj pa previjalna, koliko stane?

pred letom in pol je bila posteljica z baldahinom, rjuhami nekje 150 tisočakov....normalna velikost.

previjalna pa okrog 78 tisočakov z eno prevleko, ki pa se je svinjsko skrčila ob prvem pranjuuser posted image  torej je ne kupujte....

...vox populi...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.