|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG in vnetje jajčnjikov
10.11.2004 22:49:01   
Palčica
Po dolgem času pozdravljene.
Nisem šla brat vsega zamujenega,a z zamudo tudi jaz čestitam Neni.Privoščim Ti.Res.In želim Ti,da vse poteka po edini-najboljši poti.

Sama imam v roki napotnico za HSG.Ja nekaj malega o vsemskupaj vem,a ne nameravam preveč vrtati okrog tega kako ste HSG doživljale ve,Nekoč je ena napisala,da so slednjega preživele vse.In vem,da ga bom preživela tudi jaz,s strahom ali brez.

Imam pa eno vprašanje.
Pred kratkim sem imela tabletno vojno zaradi vnetja jajčikov-3 antibiotike na 12 ur in to kar dolgo časa.Po ponovnem pregledu mi je ginekologinja zatrdila,da je vse v redu,a sama nisem povsem istega mnenja.
Sedaj čakam na novembrsko zlo (menstruacijo),potem pa klic v bolnico.
Pa me zanima...
Mogoče katera ve kako se vnetje kaže na Hsg-ju,oziroma kako (če) vpliva na prehod jajcevodov.
Zanima me...

Hvala za razlage,
Palčica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HSG in vnetje jajčnjikov
11.11.2004 14:29:26   
pika74
Ojla Palčica,

Jaz ti lahko povem samo lastno izkušnjo. Ni sicer popolnoma primerljivo, ampak vseeno.

Jaz sem imela tudi napotnico za HSG že v roki, pa so mi odkrili PAPIII in mi je G svetoval, da raje najprej rešimo zadevo okoli PAPIII in šele nato opravimo HSG. Tako, da sem sama morala počakat ene 2 meseca zaradi PAP III. HSG sem imela ravno 2.11.2004.

Ni ravno isto kot vnetje. Samo najbolje je, da upoštevaš nasvet G. Žal pa se mnenja G razlikujejo med seboj.

Pa srečno.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HSG in vnetje jajčnjikov
11.11.2004 14:50:37   
Palčica
Ej,Pika74

Upam,da si v redu.
Hvala za odgovor.
Bi bila še tako dobra in mi povedala kaj PAP III je?
Res nimam pojma.
Hvala.
Kako napreduješ Ti?
Lp,
Palčica

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HSG in vnetje jajčnjikov
11.11.2004 14:51:36   
Palčica
HSG si imela 02.11?
Je vse v redu?
Upam,da.Res!

Palčica

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   HSG in vnetje jajčnjikov
11.11.2004 15:04:35   
pika74
Ojla,

sem malo pobrskala nazaj in bi ti kar tale link dala za PAP III:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=17728&msg=132753&idk=91

Grem pa še pobrskat za moje stanje...

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HSG in vnetje jajčnjikov
11.11.2004 15:06:42   
pika74
evo, tkole je blo pa po HSG:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=20768&msg=163272&idk=91

Zdej sm OK. Novembra imam laparo in histeroskopijo. Do takrat pa praktično ni šans za :duda:.

Potem, pa najbrž bo kaj več možnosti.

Drži se:miska:!

Lp,
Pika74

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   HSG in vnetje jajčnjikov
12.11.2004 9:05:03   
Majči
Moja m. je ta mesec prišla zopet in to celo en dan prej (27 dan). Zelo sem bila žalostna a nimam kaj. Zdaj me v četrtek 18.11 čaka HSG v Postojni in mi je že danes muka. V ponedeljek bom dala še kri, da nesem s seboj izvid in upam, da bo vredu in da ne bom imela, kot zadnjič povečano sedimentacijo, za katero še danes ne vem vzroka.
Še katero naslednji teden čaka HSG?
Kaj smo me boge a.......upam, da bomo za vse te muke tudi poplačane!

Lep petek vsem

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   HSG in vnetje jajčnjikov
12.11.2004 11:28:07   
pika74
Draga Majči in draga Palčica,

Sej bo. Ne boli tolk, kot strašijo. Podobno je kot bolečine ob M. Pa še nekej - hitro mine. To vse skup traja sam par minutk - od takrat, ko se da noge u luft pa do takrat, ko greš dol iz stola.

Ni panike. Sam se splača to nardit, ker pol veš, pri čem si. No velik pokaže. Čeprou mogoče pr kateri še vedno ne vejo, zakaj ne rata, tud če pokaže HSG, da je vse OK. Sam velikim pa glih zarad tega HSG rata.

Držim pesti punce, sej bo:miska::miska:.

Lp,
Pika74

(odgovor članu Palčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?