Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 19:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz priporočam konjička, kombinacija gugalnika in poganjalca... seveda, če ga še nima. Ali tricikel s palico za upravljanjem smeri vožnje. Potem je tu še tobogan. Toliko o "večjih" igračah. Ali pa tiste sanke, o katerih je zadnič govorila Bagy. Poglej v njen album. Ful fletne.
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 19:53:59
|
|
|
|
Špela
|
Tricikel že ima, 2 plastična, kovinskega"Amerikanski" pa dobi. O konjičku semtudi jaz premišljevala, prav tako o toboganu in hiški za zunaj. Hvala Bogu sva v hiši, tako da je dovolj vrta, za take stvari. Kdaj ste pa (če ste), kupili motorček na akumulator? Verjetno je škoda garancije, da bi ga že ene 2 leti prekmalu dobil in bi potem stal.
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 20:58:51
|
|
|
|
Anja167
|
Pri malo večjih in veliko večjih je knjiga vedno najlepše darilo. Mogoče pa kakšno prvo slikanico? Je to za malega staromodno in nič kaj zanimivo?
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 10.11.2004 23:09:31
|
|
|
|
Špela
|
Zelo lepa ideja, pravzaprav prve slikanice že ima, ampak sem pa pomislila da bi mu kupila veliko knjigo pravljic. KEr jih tako rad posluša, ko mu berem. Krasno!:bravo:
|
|
|
|
Darilo za prvi rojstni dan 11.11.2004 10:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si blizu Ljubljane, v Lecrercu imajo eno fino, so vse ta glavne notri: Rdeča kapica, Sneguljčica, pa mislim da Volk in sedem kozličkov in podobne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?