Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ugotoviti dan ovulacije 25.7.2007 13:12:16
|
|
|
|
bekyca
|
meseca junija pa sem cez skoraj cel mesec po malem krvavela Draga lidija, glede zgornje izjave, bi se jaz obnila na svojega G. Si prepričana, da je tukaj vse ok? Kar se pa tiče ovulacije, je bilo pa že toliko napisanega, če malo pobrskaš po forumu, boš zagotovo našla odgovor, drugače si pa lahko tudi pomagaš s tole tabelo http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp Pa srečno in, da čim prej zagledaš . LP
|
RE: kako ugotoviti dan ovulacije 25.7.2007 13:26:07
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Ja hvala za tako hitr odgovor. Sem se ze obrnila 2x in je pogledala z ultrazvokom ce je vse ok, in je rekla da kaze za maternico in mat.vrat da je normalna. Glede ovulacije pa me tudi zanima (sicer sem ze nekaj prebrala, ampak mi ni cisto jasno), kako se po BT razbere kdaj je O. Ze v naprej hvala!
|
|
|
|
RE: kako ugotoviti dan ovulacije 25.7.2007 13:41:30
|
|
|
|
**NiNa**
|
živjo ljdija_21! Iz BT se pa vidi tako, da si vsaj 3 mesece meriš BT potem se ti pa iz grafa vidi kateri dan ti ponavadi nastopi O. To se vidi tako, da ti BT najprej pade, takoj naslednji dan pa se poveča za vsaj 0,4-0,5 stopinje.
|
|
|
|
RE: kako ugotoviti dan ovulacije 25.7.2007 14:39:44
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Resnicno hvala za odgovor! Sicer sem nova na forumu, ampak ze mesece prebiram vasa mnenja, probleme in mogoce resitve. No, ko bo kaj novega, in upam da kmalu, se bom oglasila. Lep pozdravcek vsem in tistim ki to se niso pa verjamem da kmalu bodo.
|
|
|
|
RE: kako ugotoviti dan ovulacije 25.7.2007 14:40:04
|
|
|
|
TinkiBinki
|
Za preprosto in hitro ugotavljanje plodnih dni ti priporočam ovulacijske lističe, ki se kupijo v DM ali v LEkarni, cca. 15 eur. Pa pridno . Vso srečo!
|
|
|
|
RE: kako ugotoviti dan ovulacije 25.7.2007 17:50:38
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Jaz sem prenehala s tabletkami prejšnji mesec in sem imela ovulacijo na morju, prepoznala sem jo po tem, ker sem imela takšno topo bolečino in špikanje v spodnjem delu trebuha (jajčniki) in bolečine v križu, naslednji dan pa ni bilo več ne duha ne sluha o bolečinah. Imela sem jo šele 22. dan ciklusa.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?