Anonimen
|
...mu vrat zavila,mojmu predragemu .Imava dva otroka,dojenčka in 2 letnika.Včeri si zrihtam varstvo za tamalega,da ga moja mama popazi,ker dela do večera,jaz pa sem vzela tavečjega zraven in sva šla v dom ostarelih na obisk k moji omici,pri kateri že nisem bila pol leta,saj sem imela mirovanje v nosečnosti,pa zdaj po porodu še tudi nisem utegnila.Vmes me kliče,kaj sem kuhala,da bi on jedu pizo-ob 6ih zvečer,kosilo pa je bilo itak nareto ob 13 ih. Sem rekla,da jaz je ne bom,on pa če se mu lušta si jo naj prinese,saj jaz zvečer nikoli ne jem,pol pa tisti užaljen joj dobro te,te pač jaz tud ne bom in prekine. Ja ok,pač ne boš danes,boš pa jutri.No in potem greva na obisk k omi,sma ji še tortico nesla od rojstnega dneva,mali je tak norel kot 100 ,tak da sva kar hitro mogla it od tam,potem greva v BC neke igrače kupit,nazadnje pa še v DM dat slike razvit.Potem pa tisti avtomat nekaj štekne,grem po prodajalko,mi reče naj malo počakam,ker je bila sama,ko pokasira vse stranke na blagajni pride,jo čakam dobrih 15 min ,mali nori po trgovini kot podivjan,vsega sem imela poln kufer.Nakar pride trgovka in reče,saj vam vse piše kaj delate,sem rekla,da znam brat,a tam piše da moraš enter stisnit,tega pa nikjer ni ,ko je vidla to ni imela pojma kaj naj nardi,zato je zadevščino izklopla in na novo zaštartala in je potem šlo,tak da sem se v DMu poleg teh kur slik zamudila več kot pol ure,potem ga končno pičima z malim domov.Doma pa vidim nič druga,kot skisan ksiht mojga ,malega je imel na pevijalni in ga je začel ravno umivat.pa mi je začel,da kje tako dolgo hodima,da ne vidim kolk je ura,da kaj mi je taka sila te slike it razvijat(no če jih imaš okol 300 je že menda ča,da se razvijejo),da s kom se dobivam,dada bo on to že raziskal,da če imam opravek se to dopoldan uredi. Bila sem totalno paf glede teh sočnih izjav.Halooooooo,kako naj grem kam dopoldan,sem mu rekla,če sem sama doma,sicer pa sem si sama zrihtala varstvo,pa to varstvo nisi bil ti.Potem se ugotovila,da se je mogel kar en čas jokat,ker je bil pokakan,moj pa tega ni ugotovil in je bil živčn.Pa spet začne na novo gnjavit,da bi lahko on porihtal kar sem imela za porihtat,sem rekla ja of course,jaz bom pa doma nonstop zaprta,odrezana od sveta,sem rekla,če slučajno on za mene dela in mi dnar daje,ko se bo to zgodilo,mi bo lahko kaj očital,dokler pa imam svoj denar,pa bom šla kam bom hotela in kupla kaj bom hotela. Da naj si ne misli,da bom kot njegova mati,ki je doma,odvistna od fotra in njegove dobre volje,da ji da kak evro. Njemu bi bilo najbolš,da bi bla skoz doma,kuhala,prala,likala,skratka gospodinjila,in nič dala na sebe ?Ja verjetno,ženska mora dat nekaj nase,se porihtat in kam it,od tega ne odstopam pa če je dans doma spet cirkus. Malo sem mogla iz sebe vrečt,to mi je zdaj naredu drugič,prvič pa pred tednom,ko sma s starejšim skočla na bankomat in je sinko hotu met čokolado,tak da sma še šla v trgovino,se malo zamotla tam,on pa je mogo dojenčka imet in poleg njega žal ni mogo nič nardit,ja kaj čmo,bo boljše.
|