Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj ste začele nabavljati opremo? 10.11.2004 11:04:53
|
|
|
|
kimi
|
jaz na žalost prepozno ker sem 2 meseca pezgodaj rodila.
|
|
|
|
Kdaj ste začele nabavljati opremo? 10.11.2004 11:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem začela nabavltai, ko sem bila noseča kakšnih štiri, pet mesecev. Nisem si mogla pomagat, se mi je tako fino zdelo. Ampak počasi. Po ene žabice itd.
|
|
|
|
Kdaj ste začele nabavljati opremo? 10.11.2004 11:27:34
|
|
|
|
Alina
|
Jaz sem že tudi začela nabavljati stvari, tako, da bo vse pripravljeno v primeru, da nas kaj preseneti. Veliko stvari sem dobila, vendar je tako fino nakupovati, da sem se morala kar kontrolirati, da ne bi preveč zapravila. Uživaj ob nakupovanju. Meni je bilo tako fino pri srcu. Je to res nekaj nepozabnega. Alina 27t/3d :sloncek::muca::angel:
|
|
|
|
Kdaj ste začele nabavljati opremo? 10.11.2004 11:46:22
|
|
|
|
Pinja
|
Nakupovat sem začela nekje v petem mesecu. Ogledovala sem si pa že prej, tako, da sem takrat točno vedela kaj hočem (voziček, posteljica...). Takrat sem bila tako navdušena 9nebesa...zdej mi pa zmankuje energije, ko je treba vse oprat pa zlikat :((. Kar se pa cen tiče :(...če boš vzela paket, imaš veliko (oblekice, plenice, posteljnina, škarice) že notri. Drugač so pa cene različne, splača se v Jutranjko pogledat, ki je v BTC-ju, hala A (če si iz Lj), imajo kar ugodno. Kolk pa vse skupaj stane, pa ne vem, ker sem večino stvari dobila, sem kupovala samo mal za dušo. Lepo nakupuj in čuvaj svojo :duda:
|
|
|
|
Kdaj ste začele nabavljati opremo? 10.11.2004 11:51:10
|
|
|
|
dory
|
Pri 13 tednih sem pocasi za duso kupila kako oblacilce..potem po 20.tednu pa akcija...okrog 30.tedna smo imel prakticno ze vse pripraljeno...se dobro,ker smo predcasno leteli rodit :) Jaz sem za svoj seznam porabila cca.500k sit :)
|
|
|
|
Kdaj ste začele nabavljati opremo? 10.11.2004 15:33:39
|
|
|
|
ronja5
|
Če boš vse kupila, voziček, lupinico, posteljico,posteljnino,pripomočke, oblačila,... si za začetek pripravi kakih 250.000,00 SIT. Sicer pa začni z malenkostmi, saj ponavadi tudi babice in dedki kaj prispevajo, nam so. Poskušaj si čimveč sposodit, če imaš možnost seveda. LP! Ronja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?