|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtiljak za nad posteljico
23.7.2007 8:18:30   
Anonimen
Ali ga je katera kupila? Kje? Kakšnega?
Meni so vsi preveč plastični, preveč masivni... Iščem kaj preprostega, pa ne najdem.

Se ga da takoj v začetku gor al kasneje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtiljak za nad posteljico
23.7.2007 8:39:53   
mateyka
mi smo ji namesto mobilca nad glavico kupil mini projektorček (sam mora bit delno temno, da se kej vidi na stropu) z musko od winnie the pooh-ja user posted image ma tudi senzor za glas in premikanje in se ponovno vklopi, če je potrebno. zgleda pa takole http://www.tomy.co.uk/products/winnie-the-pooh-moonlight-dreamshow/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 8:43:21   
Anonimen
Hvala, Mateyka, ampak jaz bi rada prav vrtiljak. Na tem linku, ki si mi ga dala, je en tak lep. No, takega iščem. Ma kje naj ga kupim??

http://www.tomy.co.uk/products/winnie-the-pooh-light-up-cot-mobile/

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 8:52:01   
mateyka
mislim, da ga majo tukaj http://www.huda-mravljica.si/tomy-glasbeni-vrtiljak-winnie-the-pooh-p-645.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 9:18:09   
Putka
Kaj pa tole od Chicca, se da še kasneje uporabljati:
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 10:06:29   
Anonimen
Ma jaz sem se prav zaljubila v tistega z medvedkom Pu. Me zanima, če bo tudi v živo tako lep. Sem ga našla tudi v BC.

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 13:48:17   
Klarita
Mi pa imamo tega, je ful sladki in ima lučke in uspavanke (celo z daljincem).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 14:10:51   
Mehičanka
Mi smo imeli Medvedka Pu in je bil super (igračke in meleodije). Sem ga pa dobila od sodelavk in ne vem, kje so ga kupile.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2007 14:17:06   
2.2.
mi imamo tudi istega kot klarita. in rada posluša melodije in sence iz vrteljaka...user posted image user posted image

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 5:49:57   
Pikica pokica
Tudi mi imamo tega kot Klarita ( še od prvega), le da so malo drugačni medvedki gor. Je super, saj lahko sveti tudi lučka, ima različne melodije... Naš ga je tako rad gledal in poslušal glasbo. To ga je ful pomirilo.
Zelo dobro pa je še to, da ima daljinca, s katerin ga lahko uparvljaš kar iz svoje postelje user posted image .

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2007 8:21:26   
lunca2
Klarita kje pa si kupila ta vrtiljak? Mi je zelo všeč.user posted image

Mi imamo zaenkrat user posted image , ampak bi raje kupila vrtiljak.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2007 9:55:36   
Nika v službi
Mi smo imeli zelo podobnega kot Klarita, le pajackov je bilo gor več in malce drugačni so bili. Dobili smo pa posojenega in je bila mala nad njim kar nekaj mesecev zelo navdušena. Smo ga uporabljali od trenutka prihoda domov, pa tja do 4 mesecev. Če imaš možnost, da si kje sposodiš, je idealno, ker je vprašanje, koliko časa (če sploh) bo bebica nad njim navdušena.

Mi smo kasneje prešaltali na lučko (sončka), sedaj pa ima že zelo dolgo časa Mozart CD za uspavanje.... Stari smo 22 mesecev.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2007 10:38:13   
lunca2
Sam nimam nikogar, ki bi mi ga posodil ali pa da bi vsaj rabljenega kupila.

A mogoče katera prodaja tak glasbeni vrtiljak kot ga ima KLARITA (zgoraj na sliki)?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2007 10:50:25   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Hvala, Mateyka, ampak jaz bi rada prav vrtiljak. Na tem linku, ki si mi ga dala, je en tak lep. No, takega iščem. Ma kje naj ga kupim??

http://www.tomy.co.uk/products/winnie-the-pooh-light-up-cot-mobile/

tega sem jaz kupila v Baby Centru. Je pa komaj zdaj, pri skoraj 5 mesecih zaživel in je "uporaben"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2007 10:58:48   
Nika v službi
Poglej med oglase na RR ali v Mojem malčku ipd., saj se te stvari kar prodajajo....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2007 10:59:22   
pika30
user posted image Tega imamo mi,Ajda je nora nanj->brez njega ne zaspi.pa baterije zelo dolgo držijo.Dobila sem ga za darilo,prodajajo ga v vseh bolje založenih otroških trgovinah.Najprej ga boš dobila v Direndaju,ki je last Emone obale koper.....ta vrtiljak pa uvažajo prav oni. Stane približno starih 10.000 sit.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2007 11:31:20   
Klarita
Kupila sem ga v Baby centru, lahko poskusiš tudi na ebay-u, ampak s poštnino pride skoraj enako kot pri nas.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2007 11:41:50   
Anonimen
a se jim je čist zmešal, vrtiljak od pu-ja je čez 50€user posted image

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2007 11:45:12   
LuLu
duc.20, glede na to, da našega malega včasih tudi po eno uro zamoti in se veselo igra, se pogovarja nekaj z njimi, osla za rep vleče... je vreden tega denarja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2007 11:52:10   
Daschi
Mi imamo od medvedka Pu-ja takega plišastega. Smo ga kupili v Pikapolonici. je bil pa tudi nekaj čez 50e.

Prodajali ga bomo pa šele čez slabo leto, ko ga bomo še enkrat dali skoziuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2007 11:56:27   
Klarita
Sicer so res dragi, tudi naš je stal 59,90 €, ampak sem imela še bon za 10 €, tak da ni bilo tako hudo.
Mislim pa, da so vredni svojega denarja.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2007 12:14:06   
SašaR
Mi smo imeli od fisher price vrtiljak žirafo ( je zelo plastičen vendar ima veliko funcij) in je bil kar zanimiv od začetka, potem ko je malo zrasla je hotela igračke prijemati,...
imamo pa tudi lučko od vinnie the pooha, vendar se je še sedaj ko je stara 1,5 leta boji in se vedno začne jokati.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2007 12:56:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

a se jim je čist zmešal, vrtiljak od pu-ja je čez 50€user posted image

jaz sem se tudi to vprašala user posted image user posted image

Smo pa mi tudi imeli enega ful lepega, pa je moje dete živčni zlom vedno doživelo, ko sem ga vklopila in ni šans, da bi sploh takole zaspal. Pa tudi tistega, ki projecira svetlobo na strop od Puja mu je botrica kupila, pa je znorel, pa razne, ki se dol vlačijo z vrvico...

No way. Pri nas ne palijo. Sem vrtiljak kar podarila.

Ostale pa bomo sprobali zdaj pri pupi kako bo. In da zdaj pomislim, da dam toliko denarja za te vrtiljakeuser posted image .

Imajo pa enag celega mehkega plišastega v Ariel trgov ini, ki se lahko da tudi na voziček. Cena se mi zdi okrog tri jurčke. Sem videla v prospektu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
25.7.2007 13:16:03   
ajdaN
user posted image

No če bo katera kupovala tale vrtiljak je najcenejši v Müllerju. Redna cena je nekje malo čez 9.000 (se mi ne da v € preračunavat) Če imajo pa kakšno akcijo je pa še za jurja cenejši. Baby center ima dobesedno oderuško cenouser posted image !!! Sem ga tudi sama kupila tam za 14.000 pa še malo, čez kakšen teden ga pa videla v Müllerju

Ne rabim govort, da sem se skoraj požrla od jezeuser posted image !

Je pa res fin, ker ima daljinca in ne rabiš navijat tistega blesavega koleščka vsaki 2 minuti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 17:05:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

spol, nuhalna svetlina
utripek

Kaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini? Pri dr. Kudrovi.

pravilna (86%)

zmotna (14%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!