|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veliko razocaranje.....
22.7.2007 20:03:09   
malecka24
Lep pozdrav!
Ne vem kje in kako naj zacnem.S partnerjem sva se trudila ta teden da bi zanosila saj sem pricakovala M sele konec meseca in sedaj me je presenetila in je prisla ze danes.Ne razumem kako ker ze 3.mesece dobivam vsak mesec ene 5 dni prej M.Ta mesec pa kar 8 dni prej.Ne razumem zakaj ker ginekolog pravi da je vse ok,sam ene svecke mi je dal za beli tok.Ne morem si niti izracunat kdaj imam ovulacijo ker imam neredno M.Sam sem pa tko razocarana glede tega da ni ratalo.Imam ze hcerkico 3leta staro zato si zelimo povecat druzino.Kaj mi svetujete?Hvala vsem vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Veliko razocaranje.....
22.7.2007 21:50:17   
Tiara123
Če ne veš, kdaj naj bi imela ovulacijo, si prični meriti bazalno temperaturo in boš lahko lažje spremljala svoje cikle. Jaz si zdaj merim 4. mesec in se že kaže vzorec, kdaj naj bi imela ovulacijo...

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2007 22:23:12   
Srčekgirll
Čim večkratuser posted image user posted image user posted image pa bouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2007 22:23:26   
zorica

Malecka24 vem kako se počutiš.Jaz  sem od vseh razočaranj po dobrem 1,5 leta in dveh inseminacijah že skoraj obupala oz. odmislila to študijo o zanositvi.Ker me jezi ista stvar kot tebe.
Enkrat me user posted image obišče na 32 dan, potem na 24,25 ta mesec me je celo na 22.Ne ljubi mi  se sploh več študirati kdaj imam O in kdaj ne.Vem le da so  me je prejšnji mesec takoj po končani user posted image ful začele boleti bradavičke in sem imela kao znake O, ker pa je bilo takoj po M sem mislila da se motim.Pa se očitno nisem saj sem user posted image dobila 16 dni po zadnji M.
Sem pa opazila pri sebi, da mi določen teden ful pašeuser posted image in po moje imam takrat enkrat tudi O.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2007 23:00:32   
Lupita
Zorica z mano je isto user posted image . Pred sredino ciklusa in dan pred M sem horny za znoret!!! user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 10:29:49   
Temari
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

Zorica z mano je isto user posted image . Pred sredino ciklusa in dan pred M sem horny za znoret!!! user posted image

Hvala enako.user posted image

Drugače pa malečka24, držim pesti, da vama bo uspelo.

< Sporočilo je popravil Galadriel -- 23.7.2007 10:33:30 >

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 17:46:42   
Soncek2105
se pridružujem ostalim da veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne študiraj preveč na to če imaš O in če bo ratalo. Čim bolj se sprosti in bo.

Veliko user posted image user posted image  pošiljam vsem ki se trudijo, da bi čim prej dobile svojega user posted image .

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 18:43:05   
malecka24
Vem na cemu treba veliko delat ampak vseeno se pocutim zalostno.To cakanje me ubija in nic drugega.a lahko naredim test tudi pred M ali sele ko mi zamuja?

(odgovor članu Soncek2105)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2007 18:59:07   
Soncek2105
malečka24 vem da je hudo in da čakanje ubija. Verjemi, da te razumem. Jest sn imela 5.6. abrazijo in sedaj morava počakat 3 m preden kaj načrtujeva.

Predlagam ti, da se sprostiš in da ne hitiš delat testa takoj ko ti zamuja.......... Boš videla da boš zagledala user posted image  ko boš najmanj pričakovala in kmalu boš srečna user posted image

Pošiljam ti eno user posted image  za srečo.

soncek2105

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2007 19:17:05   
Lupita
Tudi meni je hudo velikokrat, ko pride M, pa čeprav velikokrat nisva sploh načrtno user posted image , da bi se lahko pošteno žalostila, ampak.... Takrat ko je kao bilo je pa hitro šlo mimo tako da....

No, HSG sem opravila in sedaj upam, da bo, ker je bilo vse OK.

Držim pesti zae in seveda za vse druge tudi. Saj bo...

(odgovor članu Soncek2105)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.7.2007 12:20:17   
Serendipity
Malecka24 - user posted image  Vem kako ti je. Meni zadnja dva mesca že pošteno nagaja - in sicer se vedno prikaže nekaj dni kasneje, kot bi se morala (ko je že upanje na višku). In to me resnično jezi! Ti si kar daj duška tu in se lahko pošteno razjeziš. Na žalost je tako, da smo ponavadi same s temi problemi - G se te stvari zdijo normalne, nas pa nenavaden prihod te tečnobe vedno razjezi. Rešitve potemtakem ni. Oz saj me je ne vidimo. Hehe, no za sprostitev jeze in naših frustracij je še vedno tu naš dragi RR forum. 
Torej kar lahko kot laik rečem in naredim je le, da ti pošljem user posted image  za žalost, user posted image  za srečo in zaželim obilo strastnega in uspešnegauser posted image  !

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.7.2007 12:30:31   
murkica
Če si ne moreš izračunati O, potem morata res user posted image  vsaj na 2 dni, da je ne zamudiš. No pa saj tudi ni tako slabo, kajne? user posted image

Drugače pa ne obupat, saj kot sama praviš že imaš enega sončka in se sprosti in uživajata v delanju user posted image , in ne misli preveč na same postopke in računanje dni, merjenje BT ampak prepusti življenju pot. Saj kot boš videla, punce na RR vedno govorijo, da so najboljše pozitivne misli in sproščeno vzdušje.
Sicer pa, če vama je enkrat uspelo, bo tudi v drugo samo strpna morata biti. user posted image

Ko pa boš slabe volje zaradi te nadležne user posted image  pa pridi na forum in se ZDERI in malo pojamraj, pa boš vedno našla tolažilno besedo od teh super deklet.

Pa pošiljam vama eno user posted image  za srečo, da čim prej zagledata user posted image user posted image .

LP

MUrkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.7.2007 12:47:09   
malecka24
Vem da ze imava ze enega soncka ampak ta soncek oz.moja hcerka ni njegova ampak ceprav se on obnasa do nje kot da je njegova in vse naredi za njo.Ampak je res velika zelja po otroku se posebej po njegovi strani.Ne da se mi obremenjevat in racunat kdaj imam ovulacijo al karkoli ker se mi zdi kot da je to dodatna obremenitev.Se nekaj me zanima,ceprav bo malo bolj neumno vprasanje in upam da ne bom izpadla mal neumna al karkoli.A je kaka poza se posebej ucinkovita kakor sem slisala pri mojih kolegicah al je vseeno oz je isto?Upam da mi boste lahko svetovale.Ker kouser posted image in spusti noter se malo tega izcedi ven in imam obcutek kot da ni slo noter in da ne bo nic.Ne vem no,upam da nisem prevec tecna ali prevec komplicirana.Hvala za vase odgovore in vzpodbudo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.7.2007 14:31:03   
zolika
Malecka! Verjamem kako ti je... oziroma se vsaj trudim razumet! user posted image user posted image zate! Sicer pa imam sama v tem trenutku VELIKE psihične težave! Prvo je tukaj moja tašča, ki še vedno NI prerezala popkovine med njo in njim - in glede na to, da živiva nad njegovimi starši sva pač "nadzorovana" vsak dan - njemu je to normalno  - meni pa NI!!!! Žal...ne maram, da mi kdo po hiši hodi, ko me ni - ne maram, da mi v hišo vozi ljudi, ki jih niti ne poznam...ne maram in PIKA! Sem včeraj mojemu rekla, da je po 2 leti čas, da se postavi za NAJU in ji pove...in vse kar je rekla on je, da to dela vse za nas - za naše dobro - če nam želi dobro naj nas pri miru pusti, pa bo! OK - to najbolj ne spada sem - ampak sem mogla napisat - ker me ŽRE do konca in naprej! Hvala...

Potem pa je tukaj še najin problem - ko nikakor ne moreva zanosit...trudiva se že pol leta...pa NIČ! ko misliš sedaj pa bo - pa NIČ! user posted image  
Moj si otroka MOČNO želi - tudi sama si ga... pred letom dni sem imela SS in sedaj je vsaj malo prisoten tudi strah - Kaj pa če bo spet isto....to se velikokrat vprašam...

Glede na to, da imam user posted image  dokaj redno - so ovulacije kr točne - in takrat uuuuuuser posted image user posted image user posted image  veselo delamo na tem - ponavadi zvečer - da potem v miru lahko "steče" tja kamor mora! Vsak dan sva "pridna"....

Pa potem spet NIČ...

Razočaranje je sedaj še toliko večje, ko je mojemu njegov najboljši prijatelj povedal, da pa bodo imeli user posted image  ...sam mi ni nič rekel, da ga boli to - vendar ga vidim! Sama bi mu najraje na tem svetu dala otroka - pa ne gre...

Trudiva se...user posted image

Kaj naredit?user posted image

Hvala, ker sem lahko napisala,,,,

Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2007 8:05:12   
malecka24
Mene pa zanima ali takoj po M lahko delava na otrocicku al je bolje mal pocakat?Pa 5 dan po M imam se en dan rjav izcedek,pa me zanima ali takrat lahko delava na otrocicku al ne ker se ne bo primlo?user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2007 8:15:27   
vita80
Malečka 24 glede user posted image meduser posted image  ne rabita imeti nobenega zadržka, če se vama ne gabi! Tudi meduser posted image  lahko zanosiš. Na tem forumu sem zasledila, da je 4 dan menstruacije najbolj ploden. Tako, da kr pridno telovadit med user posted image !

Tudi mi se trudimo, smo v intenzivnem 4 krogu! Saj bo ko bo prišel pravi čas!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2007 8:53:37   
piščanc
za pomoč vojačkom do oploditve dvigni boke takoj po izlivu. ali si podloži povšter, ali pa dvigni noge v svečo.

ovulacija pride ob različnih časih, usmerjajo jo hormonske spremembe, letni čas, luna itd... ampak mislim da prej kot teden dni po menstruaciji ni nikoli. najbolje, da čimvečkrat seksata, lahko da ti trenutno ovulacijo zadržuje tudi beli tok (to je vnetje). če te pa še vedno skrbi, pojdi do ginekologa v času, ko bi morala biti ovulacija ali malo prej in lahko z UZ pogleda ali ovulacija bo ali ne. pa še točni dan ti lahko pove, z merjenjem velikosti jajčeca.

pač reči, da te ful boli v jajčnikih in da sumiš na kakšno vnetje, pa bo pogledal

iz malega zraste veliko

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2007 11:28:21   
bekyca

za pomoč vojačkom do oploditve dvigni boke takoj po izlivu. ali si podloži povšter, ali pa dvigni noge v svečo.

Ne vem no, zaradi mene lahko izvajate celo jogo v postelji, pa vseeno mislim, da to prav nič ne pomaga. Moj G pravi, da tisti tahitri takoj najdejo pravilno pot in se namestijo tja, kamor spadajo, pa če delate akrobacije ali pa ne user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2007 12:34:22   
mukla
Bekyca, imaš prav. Moški ob izlivu izpusti okoli 1,5 milijona spermijevuser posted image , lahko več oziroma manj. Tahitri pridejo not, če hočeš ali ne (seveda brez zaščite - se razume). V bistvu je pa potreben samo en. Tako, da akrobacije pridejo v poštev samo za lastno zadoščenje.user posted image

Vsem veliko sreče!!!!

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2007 13:08:31   
pinkec
vita80, kje pa si zasledila, da je 4. dan M najbolj ploden? Zdaj pa mi več nič ni jasno. user posted image

(odgovor članu mukla)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2007 13:48:38   
malecka24
Meni tudi ni jasno kako sem lahko plodna kadar imam M in to 4.dan.Ni mi jasno no.Jst sm mislila da ne mores niti sexat takrat kaj sele da bi bila moznost zanositve.Kaj pa ko nekatere ko pravijo da so pile neke caje pa to?Ne vem no.Sam jst ze tko al tko imam mocan bel tok,ze od najstniskih let.Tko da ne vem ce to kaj vpliva na oploditev.Hvala za vase odgovore in za vase zelje in vzpodbude.user posted image

(odgovor članu pinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2007 16:15:40   
Anay
Malecka24 vem kaj obćutiš. Midva imava tudi dete staro 3 leta in sva se 1 leto trudila na user posted image . Ovulacijo si nisem mogla izračunati ker sem imela vse pobrkano. Sedaj pa sem user posted image . Samo potrpi pa bo boš videla.

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?