|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 14:50:10   
enci
Punce, ne vem ce je katers cutila potresni sunek na obali danes okoli 9.30, ko sva bila z mozem v amb. za neplodnost in je rekel mojemu dragemu, da je z njim vse OK, da je spermiogram v redu!!!!!!!!:bravo::bravo:
Problem pa je pri meni, ker imam PCO. To je pa tudi zgodba zase! Ko sem sla na HSG mi je gin v bolnici naredil UZ in ze takrat rekel, da imam PCO, moja gin pa je to zanikala, danes sem slike UZ pokazala se gin v amb. za neplodnost in je rekel, da to pa je 99% PCO!!!Dal me je se na dodatne teste FSH, LH,PAG, PG .. nekaj takega .... Pojma nimam kaj so razen za FSH vem?! A je katera kaj poducena o tem?? Decembra pa zacnemo s Klomifenom ... joj komaj cakam december !!!!
Lp
enci:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:03:36   
Anonimen
Ciao o kakšnem potresnem sunku pa ti sanjaš? Enci Katja ima tudi PCO.dobila je Klomifen,čakala prvo menstruacijo,da začne jemat tablete..dočakala pa je zanositev in mojega vnučka:)-:)-:bravo:Zdravnik je rekel da čudeži obstajajo..evo ga dokaz je na slikici zraven mojega imena.papa

(odgovor članu enci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:08:37   
saba
enci končno ufffa ti tvoji izvidi

ma ja se mi je zdelo tle v pisarni da se trese moj ledeni čaj....:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

samo da spermiči migajo-magajo pa da so hitri:kuza::kuza::kuza:

pco! pa saj te to ne bo ustavilo a ne, klomifenček papat pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: 3x na dan pa ja ni vrag da ne boš:nosecka:

lp
saba

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:18:59   
enci
Ja saba,
zadnjic se mi je pa prav v mislih oglasi en angelcek ... da bova midve skupaj vozicke setale po Izoli .... upam, da se ta :angel: glas uresnici!!!
Neva6 hvala, za dobro novico .... ves, saj upanje nikoli ne umre!!!!
lp

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 15:44:08   
tinkamiška
Enci, sem vesela, da ma tvoj tako živahne miguce!!! Ja, pa želim ti, da tvoje težave čimprej izginejo!

Tinka

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 16:25:22   
KATY&TIMMY
ciao!moja mama se je malo zmotila (emšo pač :)-:)-:)- )meni je bil dan aldaktone.verjetno je odvisno kakšni hormoni nagajajo.:zmeden2::zmeden2: ko sem bila stara 15 let so to ugotovili v lj. na UZ ,so pa rekli da to ni nič.:hudicek: no pa se je pokazalo pri 23 da to nekaj je.visok pritisk,ko sem jemala kt ,pa nihanje teže,pa poraščenost in nezmožnost zanositve in zelo neredne m.krvni testi na endokrinološki v lj. so to pokazali.no in mi je predpisal tablete,eno leto terapije in pol probat.morala sem počekat na prvo menstruacijo in pol začet jemat.ampak m ni in ni prišla,nisem pa nič posumila ker sem bila navajena,da je pač tudi po par mesecev ni bilo.tri mesece sem imela "trebušno gripo":)-:)-:)- nakar malo posumim in evo naredim test in se pokažejo :modri:.nisem mogla verjet.v postojni g za neplodnost je rekel da sem čudež in da se pač tudi to zgodi.:)-:)-:)-:)-
tako da vidiš da ni vse črno kot zgleda.;);)
PCO pa je ozdravljiv.vso srečo!!!!:bravo::bravo:

lp,Katja:morje::kuza::sloncek::muca::pujs:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 20:26:43   
anajmad
Oprosti enci, ko te to sprašuje. Sploh ne vem, kaj je to PCO?Nisem imela nikoli problemov glede zanositve in upam, da jih tudi v nadalje ne bom.Tako, da še jaz povem malček iz moje strani. V pon. 15.11. imam v LJ ultrazvok s kirurginjo, ki naj bi me operirala. Upam, da mi bo dala rok operacije v dec.ker me je sestra zanalašč naročila toliko prej, da ne bi slučajno padla ravno med praznike. Držte mi pesti, da bi se v redu izteklo, ker bi radi mi kmalu naročili pikico, da bi jo čuval naš:angel:
enci, jaz pa upam,da bova vozičke skup vozile in da bi se v redu izteklo pri tebi in bi malu videli najlepše :modri:, tako kot jaz.Želim ti res iz srca, vse naj naj
lp D.:morje:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 20:29:37   
anajmad
Ker si ravno iz Izole. Oglasi se pri meni v službi(delam na zav.Triglav)v izolski pošti. Ime mi je pa,saj veš(preberi kontra).Te povabim na kavo, če boš imela čas.
lp D.:kuza:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KONCNO IZVIDI ...
9.11.2004 21:50:39   
kimi
oprostite kaj pomeni kratica pco

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KONCNO IZVIDI ...
10.11.2004 8:36:42   
enci
PARDON!!!!
PCO = policisticni jajcniki ....
Bistvo je, da se pri normalnem ciklusu razvijejo npr. 4 folikli, v nadaljevanju so 3 in od teh 3 je 1 najboljsi, ki poci in to = ovulacija. Pri meni je pa tako, da do tega ne pride ...:zmeden2: in je vsa ta jajceca nabirajo v jajcnikih ... Tako mi je vceraj razlozil dr. v amb. za neplodnost.
lp

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?