|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čez dan
9.11.2004 12:41:40   
KIRA
punce, kje imate vaše :duda: čez dan? v stolčku ali v ležalniku ali v posteljici v svoji sobi?
jaz ne vem, kaj je namreč bolje. v jajčki je še kar rada, ampak baje je to škodljivo za hrbtenico. moja je za stolček še premajhna, če leži na fotelju, praktično nič ne spi in le malo vidi okrog, na rokah jo cel dan ne morem imet, če je pa v posteljici je pa jok in stok. zadnje čase niti spat več noče zvečer, tako da se najprej preko 1 uro nosimo, pol pa na rokah zaspi..
kaj predlagate?
hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čez dan
9.11.2004 12:42:44   
kimi
jaz sem imela svojega kar v dnevni na kavču očitno mu najbolj tam prija

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čez dan
9.11.2004 12:43:31   
Pikabu
Naša je v vozičku, če spi. Voziček imamo kar v dnevni sobi, tako da ni problem. Če je budna, pa noče več notri biti, ker ne vidi ven in zato je v ležalniku, pa že veselo čeblja in gleda okoli sebe. V posteljico jo dajem striktno samo zvečer spat, nikoli čez dan.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čez dan
9.11.2004 13:00:01   
Anonimen
Po mojem je tudi najbolje, če je v vozičku, mi smo imeli enega posebej za v stanovanje.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   čez dan
9.11.2004 13:02:42   
CUKRČEK
Ojla,
tudi jaz imam en voziček v stanovanju tako, da jo dam kar vanj. Sploh si ne morem predstavljati, da bi jo vedno nosila po rokah. Tako pa je vedno z menoj in lahko postorim vse po stanovanju. PA še scertana ni tako, kot bi bila, če bi jo samo po rokah nosili.

lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čez dan
9.11.2004 13:31:12   
VITA74
Naš je bil čez dan v ležalniku ki sem ga prenašala s seboj po stanovanju, čez dan je spal v vozičku, ali pa na kavču včasih pa je padel dol kr na igralni podlogi ali v ležalniku. Čez dan ni spal v posteljici. Več se je dogajalo okrog njega bolj je bil zadovoljen :)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čez dan
9.11.2004 15:11:43   
BARBARA R.
Spala je v zibelki,v budnem stanju je bila v ležalniku ali pa z mano na sedežni.
Sedaj pa spi v posteljici,večji del pa je v Dondolinu.In seveda tudi z menoj na sedežni.

:muca:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čez dan
9.11.2004 15:25:13   
KIRA
ah, dondolino... moje sanje.... če pa je takooo drag. tvoj :duda: najbrž blazno uživa!!!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čez dan
9.11.2004 15:36:51   
BARBARA R.
Najrajši z vso močjo tolče po mizici pomožnosti z ropotuljico v roki.

Predlagam ti Kira,da vsakemu ki bo vprašal kaj naj prinese božiček rečeš bone za Baby center.Pri treh mesecih otrok tako ali tako še ne ve da "mora" dobiti več daril.

:muca:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čez dan
9.11.2004 15:38:32   
KIRA
hehe, dobra ideja... bom probala uresničit. se sploh nisem spomnila, da imajo bone.hvala.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čez dan
9.11.2004 15:45:26   
Jančika_
Vasja je v budnem stanju največ na igralni podlogi in pod mostičkom, včasih v ležalniku, ko rata zaspan, pa hop v košarico, ki jo imamo podnevi v dnevni. Buden je vedno največ dve uri v enem kosu. Pol pa spi od pol ure do 2 uri. Polhek:love:.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čez dan
9.11.2004 15:46:52   
Jančika_
Aja, ko je on pod mostičkom, sem tam tudi jaz in se igram z njim, da ne bo katera mislila, da ga kr vržem tja pa naj dela kar hoče:)-.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čez dan
9.11.2004 17:24:02   
india
BARBARA R. to pa je zelo dobra ideja! Bomo tudi mi zbirali bone za Baby center!
Ja, naš Mark je malo tu,amlotam, najraje pa na tleh, na dekici,potem pa se oplazi pod kavč, seveda bzvratno in se nam smeji ven,:):)-:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   čez dan
10.11.2004 8:11:31   
Mojca20
Malo je bil v ležalniku, malo v jajčku na kuhinjski mizi, malo v vozičku, malo na kavču, malo na tleh na ležalni podlogi pod igralom, malo v naročju .........
pa je še vedno premalo, saj se :duda: takoooo hitro naveličajo!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?