|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem, koga naj vprašam, zato se obračam na ...
9.11.2004 12:19:57   
Anonimen
Punce, lepo pozdravljene!

Sem malce nevedna ptujčanka, ki se prvič odpravlja k ginekologu (ginekologinji).
Ali je na tem forumu katera, ki mi lahko svetuje, komu naj potrkam na vrata, se je potrebno vnaprej naročiti, ipd.

Lepo prosim za pomooooooooooooč!!!!!

Sem kar malo :zmeden::zmeden::zmeden:

Moni
  Neposredna povezava do sporočila: 1
9.11.2004 12:30:08   
kimi
če nimaš izbrane ginekologinje pojdi lar osebno tja drugače se pa naroči preko telefona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2004 12:31:04   
KIRA
če imaš izbranega pokliči pa se naroči. če pa nimaš, pa se pozanimaj, kateri je dober, pol pa pojdi tja, podpiši in se naroči za prvi pregled...
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2004 12:43:10   
Anonimen
Nimam še izbranega ginekologa in tudi ne vem, kateri je dober.

lp, Moni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2004 12:44:50   
KIRA
jaz sem iz MS, tako da ti žel ne vem svetovat, keri je na Ptuju dober. mogoče bi ti lahko ostale punce...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2004 12:52:45   
meeryana
Tudi jaz nisem iz Ptuja....če greš prvič h ginekologu si verjetno še v šoli, ne? Sigurno je kakšen šolski ginekolog, ki ga lahko kasneje, če ne boš zadovoljna zamenjaš.
Če pa nisi v šoli, pa je najboljše, da se pozanimaš pri kakšni prijateljici, kje je že bila in kje je o.k.

Veliko sreče!:rozica:
M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2004 13:05:06   
Anonimen
Nisem več v šoli, sestra se o tem ne pogovarja, mama še manj, pri sodelavki pa tudi še nisem zbrala toliko poguma, da bi jo vprašala.
Zato, drage punce, upam da me razumete in mogoče se najde tukaj katera, ki obiskuje gin. na Ptuju.

Že vnaprej hvala za pomoč!

Moni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.11.2004 13:09:23   
anadejka
Moni veš kaj tut jest sem ena taka.Imam že 28 let pa sem šele lestos avgusta šla prvič k G.
In sicer sem kar odšla v zdravstveni dom do G.Ful je bila prijazna sestra in ni komplicirala.Sem se ful bala da me bodo kregali,ker se nisem že prej prišla pregledat.datum sem dobila pa že čez en teden.

Tko da Moni nč bat,ni noben bav bav tale G.Želim ti veliko sreče,pa da se ti oglasi kaka punca iz tvoje okolice.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.11.2004 13:19:22   
Donja
Našla sem g. ambulanto Lukman Milan, Osojnikova 9, 02 780 09 30 ali 02 780 09 31. Lahko pa pokličeš v MB v zdravstveni dom na Vošnjakovi 02 228 62 00 in vprašaš kateri je še prost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2004 8:38:05   
koala
Pozdravljena Monica99!
Če ti ni predaleč v MB, ti svetujem, da pokličeš v bolnišnico v G ambulante in povprašaš za dr. Reljiča! Je zelo prijazen, pa nežen in si vzame čas. 02/3211000 pa prosi za ginekološke ambulante!
Pa srečno!

Koala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?