Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Živjo punce. Mene pa zanima, koliko časa po porodu ste dobile menstruacijo,..oz. po končani čišči. Jaz sem imela 6 ted. čiščo, menstruacije pa še sedaj od nikoder. Pa saj ravno moti me ne, ker je nadležna , ampak me zanima če je to normalno. Pri prvem porodu sploh nisem imela čišče, menstruacijo pa takoj naslednji mesec, tako da res ne vem. Hvala za odgovore.
RE: kdaj po porodu menstruacija? 17.7.2007 23:36:49
LuLu
Čišča 3 tedne, čez dva tedna menstruacija in tudi dojim še. Se mi zdi, da tudi tukaj ni pravil, tak kot pri nosečnosti ne, porodu, bebicah,... pri vsaki je nekaj drugače. In seveda tudi normalno.
RE: kdaj po porodu menstruacija? 18.7.2007 20:24:17
ally1
čišča 4 tedne, čez 6tednov pa je prišla M, res je da nisem dojila sem si pa redno izbrizgavala, tako da tudi jaz mislim da tudi tukaj ni pravil, ko jo dobiš jo dobiš .
RE: kdaj po porodu menstruacija? 20.7.2007 21:55:24
ronja
Prijateljica je imela čiščo 8 dni, potem pa šele čez 8 mesecev... Moja čišča še traja (14 dni), tako da ti zase še ne vem povedat. Mislim, da je lahko tudi nimaš dokler dojiš, pa ni nič narobe.
Zvončica, mogoče pa si že , če ni od nikoder, naredi test in držimo pesti!
RE: kdaj po porodu menstruacija? 22.7.2007 22:11:24
Maxica
Prvič sem jo dobila 11 mesecev po porodu, sedaj, drugič je pa še nisem. Verjetno čaka, da gremo na morje, tako kot prvič, ko sem jo dobila dan pred odhodom.