|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hemoglobin 114?
13.7.2007 14:20:04   
HHH
Kaj to pomeni? Baje da premalo. Koliko je pa normalno? za 34 tednov
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hemoglobin 114?
13.7.2007 14:21:02   
eva1
To je za nosečnost čist ok...lahko pa si kupiš kašne vitamine-recimo elevit, pa jih ješ-vsebujejo tudi dosti želaza!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2007 14:26:10   
HHH
Sem jih že jemala, ampak mi je bilo ful slabo po njih + prebavne motnje. To je bilo sicer na začetku nosečnosti. Mogoče mi sedaj ne bi bilo več. bom probala

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 14:27:18   
Anonimen
Mhm, jaz sem bila danes na pregledu, sem v 32 tednu in imam Hg 120 in je G komentirala da je v redu. Na začetku nosečnosti sem ga imela 138 v 9 tednu, v nosečnosti se skoraj praviloma zniža, predvsem sedaj proti koncu. Verjemi, da jih je veliiiko , ki ga imajo veliko nižjega kot ti.
Jaz sem si sama kupila preventivno Floradix železove tablete v lekarni, so pa na bazi zelišč in primerne za user posted image , to celo piše tudi na škatlici. Vzame pa se 2x dnevno pol ure pred jedjo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 14:27:52   
Olivija
Normalna meja za odraslega človeka je 120, samo 114 med nosečnostjo se meni osebno zdi prav super.

Se mi je že zgodilo, da sem imela v ne-nosečem stanju pod 110 in v prvi nosečnosi okoli 103 - morala sem pa potem jemati Hematopan.

V drugi nosečnosti sem imela pa najnižjo vrednost 112 in je tudi hematologinja rekla, da je to ok.

Kot je napisala Srček, Floradix so zelo fajn tablete, jaz kakšno kuro tudi zdaj naredim, ker sem že po naravi bolj med slabokrvnimi.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 14:36:51   
lemavrica
Meni je danes rekel da je 112 še ok.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 14:44:36   
HHH
Hvala punce. Se vsaj zato ne rabim več pretirano sekirat. Zdaj moram pa še bakterije v red spravit.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2007 15:13:33   
žarnica
uf,to je še dobra cifra,jaz imam že cel mesec 95,pa se stanje kljub tabletam nič ne popravi

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 15:36:52   
Maleal
To je normalna vrednost,če imaš pod 100 ti predpiše g.železo.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2007 15:51:48   
katis
Od 100 - 120 pri nosečnisah naj bi bilo še ok.

Samo meni je sedaj, ko sem v zadnjem mesecu in imam že celo nosečnost okrog 110 predpisala železo, ker pravi, da se na porodu itak kar neki krvi izgubi in je zato tako bolje, sicer pa da ni panike...

LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2007 19:41:00   
lunca2
Tvoj hemoglobin je čist uredu za user posted image .  Jaz sem v nosečnosti vedno imela nekje od 120-140. V porodni sobi 1 urco pred porodom sem ga imela 141.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?