Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 7:12:43
|
|
|
|
ajdaN
|
Meni osebno fuuuuul! Že med nosečnostjo sem jo uporabljala za spanje, en čas jo je imel tamal v posteljici, da je bil lepo stisnjen notri, za valjanje je krasna, pa še namest povštra jo včasih uporabljam. Aja more bit pa tista "kača", ne tisti trden krog". Taka kot so jo imeli včeraj v BC akciji.
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 12:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN Meni osebno fuuuuul! Že med nosečnostjo sem jo uporabljala za spanje, en čas jo je imel tamal v posteljici, da je bil lepo stisnjen notri, za valjanje je krasna, pa še namest povštra jo včasih uporabljam. Aja more bit pa tista "kača", ne tisti trden krog". Taka kot so jo imeli včeraj v BC akciji. Se podpišem!
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 13:57:21
|
|
|
|
ajdaN
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN Meni osebno fuuuuul! Že med nosečnostjo sem jo uporabljala za spanje, en čas jo je imel tamal v posteljici, da je bil lepo stisnjen notri, za valjanje je krasna, pa še namest povštra jo včasih uporabljam. Aja more bit pa tista "kača", ne tisti trden krog". Taka kot so jo imeli včeraj v BC akciji. Se podpišem! Ti pa bejž že rodit - da jo boš lahk nucala
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 14:11:11
|
|
|
|
ajtak
|
, a je bila ta blazina res vceraj v akciji?? Sem bila v BC in jo gledala, ker jo imam namen kupit, pa ni bilo nikjer oznaceno, da je bila akcija... Kaksna je bila pa cena??
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 14:39:40
|
|
|
|
ajdaN
|
Akcija je bila na internetu - tam ko imajo dnevne akcije. Cena pa nimam pojma . Po mojem okrog 25€ .
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 15:08:00
|
|
|
|
ajtak
|
Šment Nisem se osvojila teh otroskih trgovin...
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 18:35:48
|
|
|
|
kesi
|
Do 30.7. je tudi v ARIELU v akciji in sicer 29,90EUR (7.165 SIT).
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 19:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo ravno danes kupila v BC in sicer sem se odločila za tisto bolj trdo, ki se te fajn oprime okoli pasu, pa lahko se uporabi za sedenje na njej po porodu če si šivana, otroka lahko z njo založiš v posteljici da ostane na boku, za dojenje pride prav.....stala pa je 25 evrov. Pa prevleko ima sicer bombažno, je pa z nečim impregnirana, da se ne zmoči, jo samo obrišeš.
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 20:18:46
|
|
|
|
ajtak
|
Keksi, hvala bom sla pogledat!! Morm jit itak po un lezalnik za 20Eur Srcek, vse OK sam ti je pa ne mors za spat uporabljat, a ne???
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 20:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem v 32 tednu in spim ponoči kot top 12 ur v kosu. Tako da bi me še ena blazina v postelji samo motila .
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 12.7.2007 22:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN Meni osebno fuuuuul! Že med nosečnostjo sem jo uporabljala za spanje, en čas jo je imel tamal v posteljici, da je bil lepo stisnjen notri, za valjanje je krasna, pa še namest povštra jo včasih uporabljam. Aja more bit pa tista "kača", ne tisti trden krog". Taka kot so jo imeli včeraj v BC akciji. Se podpišem! Ti pa bejž že rodit - da jo boš lahk nucala
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 13.7.2007 15:11:48
|
|
|
|
ajtak
|
Naj se pohvalim, da sem sla danes v Ariel in jo nabavla- blazino namrec!! Je full lusna, z medvedki in krasna tudi za tv gledat, ne sam za spat!!! Tasonka, upam, da gres cimprej rodit, ker bo drug teden groza kok bo vroce. Ce ze jaz tezko prenasam in sem v 21.tednu, kako sele ti...
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 14.7.2007 10:29:29
|
|
|
|
Sisy
|
Jst sem jo pa kupila v Leclercu za 20 EUR in je super Zaenkrat jo uporabljam samo za spanje (me rešuje ker je spanje ponoči že skoraj neizvedljivo), kako se pa glede dojenja obnese pa sem videla pri kolegicah ki jo imajo in je
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 25.7.2007 16:32:18
|
|
|
|
matejča
|
Sem jo kupila v soboto v KIK-u za 10 evrov. Jo že uporabljam za spanje in je super, predvidevam, da mi bo po porodu prišla še bolj prav.
|
|
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 25.7.2007 19:57:21
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz sem jo dobila ob rojstvu pupe in čeprav sva se dojili minimalno, sem jo kasneje ko je malo zrasla (cca 3.mesece ali 4) začela uporabljati za to da je bebica v njem zaspala čez dan in ful se ji je dopadlo. Imam pa tisto ta trdo, ki je kot rogljiček. Sicer ne vem, če bi jo šla kupiti v trgovino, sam sedaj pa ko jo imam, sem jo in upam da jo bom kmalu spet začela uporabljati.
|
|
RE: blazina za dojenje_spalna blazina 26.7.2007 13:55:13
|
|
|
|
Rožica I
|
MATEJČA! Ali si zasledila v KIKU morda tudi jesenska oblačila za najmanjše ?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?