|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Papaja
10.7.2007 23:00:56   
blue sky
Ojla,

ravno danes sem malo prelistala Paparico in prebrala, da je papaja primerni sadež ob uvajanju goste hrane. 

Kdaj ste vi uvajali takšne sadeže kot so papaja, mango, avokado?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Papaja
10.7.2007 23:03:28   
eya
Papajo mu v bistvu sploh še nisem dala, ostala dva pa je dobil okoli 8. meseca, prej smo mu dajali tiste manj eksotične.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 9:08:31   
kaya2007
Jaz pri papaji nikoli ne vem kdaj je zrela, vedno napačno kupim user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 9:11:33   
larissa78
Papajo in avokado sem dala takoj v začetku uvajanja GH(pri 6-ih mesecih), predvsem papaja je v redu ker mehča blato, ker je moj user posted image zelo zaprt, avokado pa mi je tudi všeč, uporabljam ga bolj namesto banane, saj posladka okus.Manga pa še nisva sprobala.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 10:07:39   
nena82
In melone, lubenice?

Dobili smo drugi zobek...

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 21:44:39   
Naja30
Avokado sem ji dala že kar na začetku in je rada jedla. Papaje in manga še ni probala.

Lubenico in melono pa definitivno dobi v teh dneh. Zdaj je sezona!user posted image

(odgovor članu nena82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2007 15:02:16   
blue sky
No, jaz sem malemi pred parimi dnevi dala papajo, pa je ful jedel, pa tudi kake alergije ni bilo user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2007 17:13:58   
Strawberrie Cherrie
Mi smo poizkusili že lubenico in melono - pa je star 7m. Fajn, da ste me spomnili na te sadeže - da bo mel mali malj bolj raznoliko prehrano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2007 15:53:24   
blue sky
Tudi jaz sem dala včeraj malemu melono in jo je z užitkom zmazal user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.