Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: telovadba ali kakšne druge aktivnosti-KJE? 10.7.2007 16:00:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo septembra našo tamalo vpisali v športno društvo GIB. So v Šiški, poišči jih na googlu, samo GIB vtipkaj. Imajo tudi telovadbo za tako male, skupine so od 1-2 leti in od 2-3 za te ta najmlajše, potem pa seveda tudi naprej.
|
|
|
|
RE: telovadba ali kakšne druge aktivnosti-KJE? 10.7.2007 16:13:22
|
|
|
|
nuala
|
Gili je hodil v Gib, kot ga je opisala tašonka, jakob ( pa Gili tudi kasneje ) pa v športni zavod (g)rega na bivšem kopališču ježica.
|
|
|
|
RE: telovadba ali kakšne druge aktivnosti-KJE? 10.7.2007 16:40:24
|
|
|
|
taška30
|
Super, Nuala, sem našla link od tega društva (G)rega in imajo res luštno stran, pa ogromno aktivnosti takšnih in drugačnih, bomo mi tud našo jeseni vpisal nekam, da se malo zdivja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......