Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 11:53:44
|
|
|
|
Lenny
|
Podobno kožo imam kot ti, torej smotano T cono . Trenutno sem zelo zadovoljna z Max Factor-jevim pudrom Age Renew foundation. Prekrije, ne sveti se, pa seveda ne izgledam kot maska.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 12:06:04
|
|
|
|
ery
|
Lenny, a pa ni ta puder za starejše?
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 12:12:59
|
|
|
|
Lenny
|
ŠMRC Ja, po reklami naj bi te pomladil za 5 let Če bi mi odpisal še 5 let od mojega EMŠO, začnem takoj razmišljati o tretjem otročku Zdaj pa resno: reklama je res takšna, izgleda v redu, maže se super, cena je normalna (14 EUR), moji koži paše, pa tudi jaz nimam več 20 let
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 12:28:48
|
|
|
|
srki
|
Tudi poleti uporabljam puder.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 12:53:08
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery Lenny, a pa ni ta puder za starejše? kaj pa puder ve koliko si ti stara?
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 12:55:15
|
|
|
|
Olivija
|
Nivea - obarvano kremo, že ene 6 let najmanj. Zdaj sicer premišljujem o tem, da bi zamenjala za kakšo Vichy obarvano kremo, ampak ne zato, ker ne bi bila zadovoljna, samo mal spremembe rabim.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 13:09:44
|
|
|
|
ery
|
Srki, in kateri puder uporabljaš?
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 15:08:10
|
|
|
|
total
|
Za poleti uporabljam Vicyevega,pa korektor temen...super zadeva.
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 16:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahko jaz samo vprašam, zakaj uporabljate puder? Jaz ga namreč nikoli ne uporabljam, pa me res zanima, zakaj...sploh, zakaj poleti. hvala
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 16:09:35
|
|
|
|
tinčica
|
jaz ga uporabljam zaradi tega, ker imam zelo tenko kožo in se mi vidijo ful gubice, puder pa naredi zelo lep ten kože, samo moraš pravilnega izbrat. sedaj poleti uporabljam samo iluminator tako bolj za svež obraz.
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 16:40:32
|
|
|
|
qwasy
|
Jaz uporabljam puder pozimi in poleti, ker imam kožo zeleno sivkasto blede barve + kakšna takoimenovana "nepravilnost" (beri mozoljčki, bivši mozoljčki, pikice kar tako, itd). Si pa tudi ne predstavljam makeupa brez podlage. Aja, uporabljam pa Lancome photogenic, samo tekočega in kolikor je mogoče malo.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 16:46:40
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen A lahko jaz samo vprašam, zakaj uporabljate puder? Jaz ga namreč nikoli ne uporabljam, pa me res zanima, zakaj...sploh, zakaj poleti. hvala najbrž je odvisno tudi od tega koliko se mažeš. jaz pač ne rabim podlage za trepalnice namazat. sploh poleti, ko mi sonček malo obarva kožo, pudra ne pogrešam.
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 18:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, zdaj mi je malo bolj jasno pri 30+ ne vem, zakaj se uporablja puder sama se ne mažem in imam en puder v kamnu (ali kako se reče) in to samo zato, da si 1x na leto popudram podočnjake A pa vam poleti ni nič vroče zaradi pudra?
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 18:39:05
|
|
|
|
tinčica
|
sunqueen ti si itak natur ful lepa tako da ne rabiš šminke jaz pa k sem brez vsega sem pa k bi me otroc v vrtcu narisal si moram nujno preden grem na šiht obraz narisat
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 18:40:05
|
|
|
|
dory
|
ne uporabljam pudra, ker tud ce bi rada kej prikrila zgleda na soncu se bolj vpadljivo....torej vlazilna krema in na zrak+sonce :)
|
|
|
|
RE: Zdaj pa res-poletni pudri ali obarvane kreme 10.7.2007 18:42:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica sunqueen ti si itak natur ful lepa tako da ne rabiš šminke jaz pa k sem brez vsega sem pa k bi me otroc v vrtcu narisal si moram nujno preden grem na šiht obraz narisat ja tinčica hvala za kompliment...ampak kar se makeupa tiče sem totalen hlod
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.