|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naramnice
6.7.2007 22:03:47   
lolipop
A se pri fantkih sploh še uporabljajo naramnice za hlače - po domače hozentregerji in kje se kupijo? Saj ne vem, če jih bom dejansko rabila, samo zgleda, da je moj mali shujšal, ker mu ene frajerske kavbojke kar dol padejo. Pred tremi meseci so mu bile pa kot ulite.user posted image  

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naramnice
6.7.2007 22:24:09   
purple
ja, sicer jim jih dam še kdaj gor, sam majo rajš pas- majo prav frajeske.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 23:16:33   
vicky0
mi uporabljamo "hozentregere" kupili smo jih v h&m-u in so prav frajerske.pas tudi imamo pa smo očitno napačnega kupili(če je to sploh mogoče) kr ga lahko sinu 3x okrog zavijem pa je bil kupljen prav v baby centru..ne vem nouser posted image user posted image

Iz pleničk se ti smehlja,
nekaj čisto majhnega,
nedolžno zre ti v oči,
k mamici v naročje si želi.

http://vicky0.moj-album.com/

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2007 7:15:05   
maca24
Mi smo jih kupili v Baby centru. Imajo jih pa tudi v Šparu. Naš jih ne prenese na sebi, cel čas jih vlači in se zraven dere. user posted image  Tako, da tudi mi raje uporabljamo pas za hlače.

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu vicky0)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?