|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija
6.7.2007 11:11:52   
renata nana
drage moje punce kot že veste moj postopek moji user posted image se je čisto zmešal zdaj pa res prvi dan je bila zelo močna, drugi bolj slaba danes pa še samo rjav izcedek, a je to normalno ali ne kaj mi svetujete?
obupana sem najprej mi je zaostala skoraj šest dni sedaj me pa zopet nekaj zafrkava
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija
6.7.2007 11:31:14   
srki
Kaj pa če bi test naredila, moja sestra je tudi  imela rjave izcedke, pa je bila noseča.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 11:40:52   
hmm
renata nana, nekatere ženske so kljub izcedkom in celo krvavitvam lahko noseče in si mogoče tudi ti ena izmed njih, ne vem. Jaz bi na tvojem mestu naredila tako, da bi počakala še par dni, da vidim kako bi se razvilo, če krvavitev še pride nazaj, potem bi pa naredila spet test, ali pa šla delat krvnega, da bi bila 100%. Ker meni moja user posted image  tudi nagaja, sem si ta mesec začela meriti BT in opazovati druge znake, da se prepričam, če imam res O ali ne ali kaj se dogaja z mano. Upam, da se ti bodo čimprej razjasnile stvari!

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 14:27:46   
nf
Renata nana, da ne bos po nepotrebnem zapravljala denarja, izmeri si raje bazalno temperaturo. Seveda, ti to pomaga samo, ce priblizno ves, kaksna je takrat ko si pred O in kaksna po O. Simpl stvar, ce je povisana, potem naredi se test. Ce pa ni povisana, potem pa v novi krog user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 18:11:49   
mojca345
kako si jo pa izmeriš to bazalno temperaturo?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2007 18:14:22   
digi
Najbolje je vaginalno- najbolj ziher

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2007 18:39:39   
Katja 271
... pa vedno ob isti uri, zjutraj, še predno se vstaneš. Z istim termometrom (bolje NE digitalnim).
Lahko pa tudi pod jezikom ali analno.
Sicer je pa o tej temi v tem forumu ogromno napisanega. Malo pobrskaj, da se boš naučila še pravilno interpretirat rezultate. Jst si jih vpisujem v ferility koledarček - http://www.fertilityfriend.com , pa mi še grafke riše.
Od začetka je zoprno, ko pa pride v navado, je pa taka rutina, kot umivanje zob.

Good luck!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2007 18:52:09   
Katja 271
Hello renata nana. Sej ne vem, če sem čist zadela, ampak, kot sem dojela se ti menstruacija spreminja. In pred parimi dnevi sem brala na Pušenjakovem forumu nekaj o tem, pa ti prilimam post:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4140368

Ne vem, ali ti to kaj pomaga?! Mene je mal pomirilo, da ne "zganjam cirkusa" ob vsaki mini spremembici.
Sicer pa upam, da si že dobila odgovor - da ti je oz. bo testek pokazal en veeeliiik +
... če ne še ta mesec, pa naslednji sigurno - stiskam pesti!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2007 23:09:09   
druga
zdravo renata nana!

tudi jaz imam iste probleme kot ti..verjetno si ze brala, da je tudi pri meni M trajala 1 dan in pol, potem pa je bil 3 dni rjavi izcedek...

mislis da je moznost, da sva noseci? kr jaz sem ze zacela razmisljati o tem, kako bomo ta mesec dalje user posted image  delali...

cudno mi je le, ker sem imela vse mozne simptome...jem pa ze celi mesec tak, kot da sem nora...takega apetita ze dolgo nisem imela...tudi prsi so me bolele in so se zelo povecale...zdaj so sicer spet normalne, ampak pred pol meseca sem mislila, da bodo pocile...

nekaj dni po O sem opazila rdeco nitko med sluzjo in sem mislila, da je to vgnezditvena krvavitev...potem pa cez 2 tedna ta neljuba na pol menstruacija...sicer sem ravno v tem casu bila pod veliiiikim stresom, ampak mislim, da to res ne more biti razlog za krvavitev...

kako pa je zdaj pri tebi?

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?