|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urolog - naročanje
6.7.2007 10:17:34   
Anonimen
Sem hotela zdajle ta malega k urologu na Polinkliniki naročit, pa imajo frajerji tajnico posneto, ki pove, da preko telefona ne naročajo user posted image user posted image user posted image  Da se je treba osebno z napotnico (imam) in izvidi (nimam) tam oglasit od 9-14 ure user posted image  in potem dobiš datum.
Kakšna logika je zdaj to? Zdaj moram na "far pošto" v Lj user posted image  Joj so komot user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Urolog - naročanje
6.7.2007 10:59:21   
Eva28
Ko sem jaz prijavljala svojega sina k urologu na polikliniki so mi rekli, da naj pošljem napotnico po pošti, potem pa so mi nazaj poslali datum pregleda.

Sicer ne vem zakaj rabite pregled. Moj sin ima blago hipospadijo in si je zdravnik vzel vsega skupaj 3 minut za pregeld, pojasnilo in moja vprašanja.

Na pregled smo čakali od junuja do februarja. Za poseg je naročen septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 11:34:19   
srki
Ja, jaz sem ga šla tudi k urologu na Polikliniko naročit osebno, mi je isto rekla po telefonu kot tebi.

Lahko pa vprašaš pri zdravnici, če lahko oni pošljejo napotnico in ti pošljejo datum, kot je napisala Eva.

(odgovor članu Eva28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 12:56:15   
Majabo
tut jst z napotnico tekla po datum za pregled pri urologu kar sredi sihta, sej drugac ne gre, pa se vrsta je bla, krizana gora
potem smo cakali pol leta, za tocno...res je, 3 minute pregleda
otroka sem morala posadit na ginekoloski stol s hlacami spuscenimi do kolen user posted image  seveda je dozivel histericni napad ko je doktor uletel brez pozdrava direktno njemu med noge user posted image  kak nacin!!!
in ker potrebujemo operacijo in mi diagnoza predvsem pa nacin lj zdravnikov ne "pase" sem se odlocila se za pregled v celju, in glej ga zlomka, tudi v celju na urologiji ne gre preko telefona, morm osebno pridt....no to se nacrtujem, dopust in izlet v celje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 13:08:30   
Maxica
Jaz sem tudi morala kar po pošti poslat napotnico, pa so mi potem datum poslali nazaj z njo. So mi pa to po telefonu povedali, lani so se še oglašali.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2007 13:32:19   
klepetka
jaz sem pa dobila datum kar po tel,pa isto na poliklinikiuser posted image user posted image .je pa bilo to 1 leto nazaj.

p.s.uporabila sem majčkeno vezuser posted image user posted image ,priznamuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2007 13:45:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marusa05

p.s.uporabila sem majčkeno vezuser posted image user posted image ,priznamuser posted image

Ti ti ti user posted image user posted image user posted image

No ja, mam zdaj vsaj izgovor, da MORAM user posted image  v ponedeljek v LJ (pravzaprav me bolj razprodaje mikajo) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2007 13:52:40   
srki
Sem ti hotela glih napisat, da so razprodajeuser posted image . Pol me pa lahko kaj pokličeš za kakšen kofiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2007 14:19:16   
Pi-kica 1
Jaz ga vedno naročam prek telefona v urološko ambulanto. Je pa na Ulici Stare pravde. Ne vem, če spada to pod polikliniko? Naročajo pa od 12. do 13. ure, včasih moraš malo vztrajat. Drugače niti ne gre, saj smo iz Maribora.

< Sporočilo je popravil Pi-kica 1 -- 6.7.2007 14:26:22 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.