|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umikam se...
3.7.2007 16:24:25   
Fargesia
Punce, jaz imam počasi dovolj...upanja ne bom nikoli izgubila, ker si z mojim user posted image zelo želiva otročka...pa ne samo enega, ampak tri...pa kje je šele to, če se že za enega tako dolgo trudiva...in potem gre še vse ostalo narobe...laparo bi morala imeti 26.6., pa so mi jo prestavili na 2.7. in ravno ta dan zjutraj je prišla user posted image , čeprav bi morala priti že 12.6. ah ja...in zdaj je naša tamlada noseča (pred enim mesecem je imela spontani splav), danes mi pove da nosi dvojčka...sej sem ful vesela, res vesela, vseeno pa imam sama pri sebi dovolj vsega. za nekaj časa se umikam in ko bom imela veselo novico za vas, vam pridem povedat! HVALA ZE VSE SPODBUDNE BESEDE, KI STE MI JIH IZREKLE V TEM ČASU KAR SMO SE DRUŽILE. Za vse vas stiskam pesti še naprej!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umikam se...
3.7.2007 16:26:18   
snake
ciao, srečno

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 16:27:29   
Bubamaraa
maša srečno...in resnično ti želim, da čimprej zagledaš tisti plusek, ki vsaki pomeni vse....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 16:31:31   
Pingvinčica
Držim pesti da čimprej zagledaš +

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 16:33:42   
80kaja
user posted image joj maša...kok te štekam...
ma nevem,če boš začutila..pridi že kar prej nazaj k nam...oz.takoj,ko začutiš...
drži se...
mora nam uspeti !

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 16:34:31   
orhideja75
Veliko sreče ti želim.
Tudi zate posije žarek sreče.
Držim pesti za user posted image  ali user posted image .

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 17:03:53   
sonček33
maša  čim prej nam sporoči veselo novico
držim pestke

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2007 17:20:17   
florita
Maša, tudi jaz sem s teboj, tudi jaz se umikam .....probala bom odmislit na vse skupaj sem pa trenutno na 2. škatli klomifena......in probam vse odmislit še posebno user posted image  in to čakanja....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2007 17:23:00   
Anonimen
Joj Maša... user posted image user posted image

Boš videla, tudi ti boš enkrat ugledala user posted image user posted image , v to nikar ne dvomi.. Vso srečo ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 17:25:06   
lejca
Masa
en velik user posted image ...
hvala tudi tebi in drzi se!
lejca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 17:35:08   
hokejistka
Maša uživala sem, ko sem brala tvoje poste pri klomifenkah. Iz njih je bilo čutiti ogromno pozitivne energije. Umakni se, pozabi na forum, ampak nikoli nikoli ne izgubi upanja.
Srečno user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2007 17:40:42   
nicolina
Maša želim ti vso srečo, upanja ne izgubi nikoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2007 17:44:47   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image   VELIKO SREČE    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2007 18:19:55   
girly
Maša82 želim vama, da bi se vama želja čimprej uresničila. Žal mi je, da nas zapuščaš, ampak ti sama veš, kaj je zate najbolje. Nikar ne obupaj, tudi za nas bo nekoč posijalo sonce in tudi v naše naročje se bo porodilo user posted image .

Upanje umre zadnje!

Srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2007 18:20:01   
Serendipity
Maši - pogrešali te bomo...
Ampak, če čutiš, da je bolje da se za nekaj časa odmakneš te popolnoma razumem in podpiram.
Vem, kako so težki tile boji in vem kako boli ko nam user posted image  odžre upanje...
Želim ti, da se ti izpolnijo želje ... user posted image

Mala (hehe, sem še kar na tem user posted image ) - bodi pridna in uživaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne čist pozabit na nas, ok?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.7.2007 18:22:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: florita

Maša, tudi jaz sem s teboj, tudi jaz se umikam .....probala bom odmislit na vse skupaj sem pa trenutno na 2. škatli klomifena......in probam vse odmislit še posebno user posted image  in to čakanja....

Florita - Tudi tebe bomo pogrešali med nami -  vse naj naj in upam, da boš čimprej v klubuuser posted image !

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.7.2007 18:23:26   
fragola
Maša srečno in želim ti, da čim prej zagledaš plusek!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.7.2007 18:38:13   
**NiNa**
maša in florita
Žal mi je, da nas zapuščata, ob enem pa vaju razumem in spoštujem vajino odločitev. Želim vama, da se nam čim prej vrneta z veselo novico. Me bomo vseeno še misile na vaju in držale pesti tudi za vaju.
Srečno

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.7.2007 20:17:28   
mojca345
mogoče bo ravno ta oddih dal user posted image user posted image

upam upam srčno upam,da boš kmalu nam sporočila, da si user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.7.2007 21:45:54   
Shani
res je hudo, ko vsak mesec pričakuješ in te potem razočara če pride M, mal se odklopita...pa še poletje je tako, da upam, da vama uspe in se bosta javile z dobro novico...če pa ne bosta zdržali in bosta rabili družbo pa se hitro vrnita nazaj...

za obe user posted image user posted image , da vama čimprej uspe

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.7.2007 21:50:48   
hmm
user posted image user posted image user posted image maša82user posted image user posted image user posted image

Upam, da čimprej spet slišimo od tebe, da nas razveseliš z najlepšo novico! Do takrat pa SREČNO!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.7.2007 22:33:32   
lučka 25
Joj, cel dan me ni pa potem preberem tako novico. user posted image
user posted image Maša user posted image , želim ti saj veš kaj vse in upam, da vama (nam) končno uspe ugledati tisti magični user posted image user posted image !!!!!!!!!
Zastopim te, ko ne moreš več in potem so še vsi okoli tebe polni srečnih novic (ki jim jih privoščiš) a vaju le te ne doletijo. Naberi si novoih molči, dobro opravi z laparoskopijo in potem novim zmagam naproti. Ves čas bom mislila nate in se ti kaj javim tudi ptreko drugih linij. Ti samo hitro naberi energijo in zmaga bo tu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.7.2007 7:25:46   
sayuri
Maša, tale odklop ti bo pomagal, boš videla. user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.7.2007 7:55:57   
Pat74
Maša drži se, vse te bomo pogrešale ... hkrati pa komaj čakamo, da se nam ponovno oglasiš z veselo novico. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.7.2007 9:23:21   
pina-1
mašauser posted image .

odklop ti bo sigurno dobro del. odmisli vse in posveti se sama sebi. tvoja želja ni neuresničljiva, samo malo moraš nanjo še počakat.
moja najboljša prijateljica, ki je pred enim tednom zgubila svojo edinko stari komaj6 let, mi je na dan njenega pogreba rekla, da se vse v življenju dogaja z razlogom. Vse slabo globoko v sebi nosi kot posledico nekaj dobrega.
tudi ti poskusi razmišljati tako.... upam da nam moš čez čas povedala nekaj lepega.

želim ti vse dobro in z mislimi sem s tabo. drugače pa veš kje me najdeš ko ti bo hudo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.