|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost
3.7.2007 12:17:19   
julia
Pozdravljene nosečke!

Vem, da je ta tema verjetno že obstajala, ampak prosim vseeno za kakšen nasvet kako ublažiti slabost, ki traja ves dopoldan in še potem kdaj skoz dan in spet pride na večer. Želim vam lep sončen dan brez slabosti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost
3.7.2007 12:21:51   
Tiamo
žal recepta ni

meni je bilo slabo cca 3 mesece, jedla sem večkrat in po malo, ogibala sem se juh, in pila sem cocacolo...nisem pretiravala, mogoče k mi je ratalo nevzdržno, sem naredila par požirkov...meni so pomagali mehurčki oz. gazirana pijača 

slej k prej mine, čestitke in zdravo nosečnost ti želim

(odgovor članu julia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 13:25:41   
katis
Pri meni so hude slabosti trajale še v petem meecu. Probala vse mogoče brez pravega efekta. edino, kar mi je rahlo olajšalo zadevo, je bil čaj iz svežega ingverja:
narežeš na tanke rezine kakšen cm korenike svežega ingverja, zavreš vodo (cca 3dcl) in vržeš noter ter potem pustiš da zavre in odstaviš, pa ponovno zavre in odstaviš - to ponoviš 5-6x. Vzameš ingver takoj ven, malce posladkaš in piješ večkrat po požirkih.
Ima dokaj začinjen in skoraj pekoč okus, a meni je pomagal vsaj olajšati slabosti.
LP

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 16:06:58   
bskrle
meni ni pomagalo nič, morda svež zrak.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 16:19:25   
emaa
Meni je pomagal samo čas, jesti ali piti nisem smela nič sladkega, edina stvar, ki sem jo lahko spravila vase, da nisem bruhala, so bile majhne količine juhe, je bil dosežek, če sem v dnevu uspela pojest za cel krožnik juhe. PO 3,5 mesecih  pa so ta hujše slabosti minile, potem sem pa le pazila kaj sem jedla in koliko, pa je bilo kolikor toliko v redu. 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 19:21:10   
Anonimen
Meni je bilo večinoma slabo po mleku in ko sem tega začela piti manj oz. nič je bilo malo bolje. Sicer pa, če si nagnjena k slabostim itak nimaš kaj dosti nardit, to mora samo minit pa bo. Meni je blo do kakega četrtega meseca non stop slabo, sem bruhala kjerkoli, ampak zdaj mam na to samo še slab spomin. Ko pa to mine pa se začnejo druge težave pa te ne bi rada strašila, ampak včasih pač tak je. Saj po devetih mesecih bo bolje, boš vidla. Počivaj čim več, jaz sem kar dosti časa preležala.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?