|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje ste srečke nosečke
3.7.2007 11:34:49   
renata nana
pozdravljene punce
sem zelo nemirna zato sem tudi odprla novo temo, če ste mogoče brale kot sem že napisala" ne pričakujemo je v juniju" user posted image naj bi dobila 29.6. pa je hvala bogu ni bilo sem pa danes zjutraj naredila test, ki pa je bil negativen kaj mislite ali je možnost da sem vseeno user posted image kljub temu da mi je test pokazal negativno ker znakov prihajajoče user posted image nimam kot ponavadi imam pa vedno redne menstruacije na 28 dni le malokdaj mi je zaostala za dva dni ne pa več, zelo bi bila vesela če bi bila user posted image , je mogoče katera ki ji je najprej pokazal test negativno potem pa čez par dni user posted image , kaj mi svetujete naj naredim čez par dni test , če je seveda ne bo upam da je res ne bo ali kam se naj obrnem.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje ste srečke nosečke
3.7.2007 11:39:29   
bekyca
renata nana....jaz ti predlagam, seveda, če te čakanje ubija, da greš na krvi test in ne boš več v dvomih. Tisto je 100 %, drugače pa počakaj še par dni in ponovi test. Morda še nimaš dovolj hormona.

Držim ti pestke, da si user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 11:41:37   
nov03
renata nana sem še zmeri na istem ko ti...
ni user posted image  ni user posted image
Preklinjala sm pa že u temi ne čakamo v juniju tak da tu ne bom user posted image

lp,
Uršula

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 12:40:53   
tamala_82
renata nana, pri meni je bil test najprej negativen, potem pa pozitiven. Najprej sem ga delala drugi dan po izostali user posted image in je bil -, nato pa še 8. dan po izostali user posted image in je bil RAHEL user posted image . Pri nekaterih je tako, da imajo nizko raven hormona, ali pa zanosijo bolj proti koncu ciklusa.

Lahko pa greš na krvni test in si 100% že danes!

DRŽIM PESTI!!! user posted image

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 12:59:52   
renata nana
kateri test si pa delala? jaz tudi upam da mi bo čez nekaj dni pokazal user posted image zelo bi bila vesela a si imela kakšne znake ?

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 13:45:20   
mojcej77
Evo! Kupla sva test in jutri zjtraj ga delava, če prej ne pride user posted image .
Uh!! Napeto!!!

lp,

m

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 15:13:18   
sonček33
mojcej77 zihr je ne bo vsaj kakšno leto
sporoči jutri prec ko boš lahko

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2007 15:23:21   
luna68
Renata nana,drzimpestke da bouser posted image user posted image !! Jaz bi sla kar na krvni test!
Lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2007 15:52:46   
mojcej77
joj, soncek33!!! Iz tvojih ust v moj trebuh!!!
Hvala za spodbudo.
Sporočim čist takoj! (amapk zakaj mam tak občutk, da bo pršla lih zdej, k sva se odločla test delat? al pa jutr takoj za tem, k bova nardila test, a?user posted image )

lp,

m

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 18:25:26   
girly
tudi moje pestke imaš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bosta user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 22:50:29   
renata nana
luna68 hvala za pestke vendar bom še malo počakala in naredila ponovno test če pa bo zopet negativen pa grem na krvni test, upam da nama je res ratalo

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2007 6:35:35   
mojcej77
test zaenkrat negativen, M še ni...eh, ja...je pa šele drugi dan izostanka...

lp,

m

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2007 8:00:10   
tamala_82
renata nana, delala sem baby check mini (v sredo). V četrtek sem pa fasala vse mogoče znake (občutljive bradavičke, slabost, vrtoglavica, križ me je bolel, v jajčnikih me je špikalo (ampak kot da bi prišla user posted image ), glava me je bolela (to me tut pred vsako user posted image ), bla sem NORO napihnjena, utrujena, zaspana, aja pa BT mi je ostala povišana oz. se je še zvišala na 37,4 ...). Evo sem naštela vse žive znake. jih je bilo toliko, da sem si jih prav na list zapisala, ker mi je bilo že čudno ...) Ker jih je bilo toliko user posted image pa nekako sem čutila, da sem user posted image . Sem v četrtek (po sredinem negativnem testu) rekla svojmu user posted image :"Bubi moj, js sm user posted image ", pa me je sam čudno pogledal pa reku, kako, če je bil pa test negativen? user posted image Mu ni blo čist nč jasno ... ampak js sm nekak vedla, čutla sem to ... dobila sem preblisk user posted image user posted image user posted image . V ponedeljek sem spet nardila baby check mini in sta bli rahli user posted image , v torek ponovila s Clear Blue-jem in je bil rahel +. Danes po več kot 2 tednih, je plusek na CB že čisto zbledel (ostal je samo minus user posted image ), na baby check-u se pa še zdej lepo vidita user posted image . Nekatere punce kritizirajo baby check - meni je čisto ok pokazal (pa še zdej je rezultat lepo viden) ... tako da ...

počakaj še par dni, potem pa veselo po test!! Držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2007 9:49:56   
renata nana
punce moje mislim da nebo nič, danes zjutraj ko sem šla na wc sem opazila na papirju rjav izcedek tako da mislim da bo tečka prišla imam pa še vedno napete prsi in tak občutek kot do sedaj nič me ne mantra še zaenkrat da bi mi napovedalo user posted image
zelo sem žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image
vendar zaran pa ko sem se prebudila mi je bilo ful slabo sem že mislila da bom morala iti bruhat vendar nisem ampak slabost je še prisotna

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2007 11:48:51   
sonček33
veš renata nana ta slabost je posledica velikega razočaranja
in jok je morda edino zdravilo proti tej bolečini
zdrži, jutri bo boljše

Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2007 12:46:34   
nov03
tamala_82....
Ko sm jaz delala baby check mini in mi je pokazal user posted image  se mi obe črtici vidita še danes, pa je od tega že 1 leto in 6 mesecev....

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2007 13:14:00   
renata nana
nov03 a ti imaš že enga otroka? 

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.7.2007 13:17:07   
nov03
ja, punčko

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 18
4.7.2007 13:20:38   
renata nana
kolko pa je stara če smem vprašati ti se lahko bar t punčko tolažiš da jo imaš jaz pa nimam še nobenega otroka

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.7.2007 13:22:33   
nov03
Sm jih bla pred kratkim 30.

Ja priznam da mi je zdej lažje čakat user posted image  kot mi je blo v prvo....Stisnem malo k sebi pa mi je kr mal vseen a bo poz. al ne...V prvo sm bla pa čist mim pri neg. testih in user posted image  - bi rekla da se mi je prov mal bledlo...Čakali smo jo pa švah 2 leti

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.7.2007 13:36:30   
renata nana
ja nama bo tudi avgusta dve leti odkar se trudiva pa ni nič
upam da bo tudi nama sreča kdaj naklonjena

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.7.2007 13:41:08   
nov03
Bo renata nana seveda bo...
Kot pravijo punce je pa res velik na psihi...moraš prov podzavestno odmislit kar si najbolj želiš - NO ZDEJ PA DEJ - ADIJO PAMET...Ma takrat ko sem se jaz lotila tuhat da zdej pa ne, ker bom na moji poroki pila in kadila pa žurala ko nora sem čez 1,5 mesca dobila test pozitiven in čez 9 mesecev hčerkico ki danes spi ko top user posted image

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 22
4.7.2007 17:35:35   
renata nana
nov03 kolko pa je stara tvoja hčerkica če lahko vprašam sem preveč radovedna a ne?

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.7.2007 10:31:27   
nov03
user posted image  8m user posted image
Smo hitri ne? user posted image
Sm prov žalostna ko ne pašem na nobeno temo zdej zaenkrat..

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 24
5.7.2007 10:41:00   
sonček33
joj, kaj bi dala, da bi imela vsaj enga sončka kot ti nov03

kdaj preidemo na vrsto tiste, ki čakamo prvega že več kot dve leti in pol??????

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?