|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 13:51:21   
pety78
Vem, da prvi dan izostanka menstruacije, vendar sem preveč neučakana. Kako naj še zdržim nadaljnih 7 dni? :)-:)-:)-

Zasledila sem tudi informacijo, da naj bi se videlo tudi 6-8 dni po oploditvi.

Kakšne so vaše izkušnje?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 13:54:24   
saba
JAZ SEM DELALA NA TISTI DAN KO BI MOGLA PRIDET m. PA JE BILA DRUGA ČRTICA RAHLO VIDNA IN nosečnost je bila

srečno

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:04:04   
kimi
samo naredi CB ki je najbolj siguren

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:04:13   
pety78
Ne, M mi še ne zaostaja. Saj v tem je "problem".;)
Pričakujem jo šele čez kakšen teden..... Jaz pa preveč nestrpna. ;)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:09:05   
pravljica
pety..jaz sem delala romed 3 dni pred M...pa je bla rahla črtica, pa sem naredla še enga romed (popoldan) pa je bla tud rahla črtica, ampak to je blo to...tak da tud poceni romed pokaže če je kaj...pa če tud dva nardiš je še zmeri ceneje kot CB

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:16:29   
pupika
Pety počakaj vsaj še tri dni, ker mislim da se sedaj še ne more videt.

Vso srečo za :roza::modri:
:pujs:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:28:32   
naja78
živjo.
jaz imam tudi 5 dni do M .ful me je ferbec matral pa sem ga nardila 10 dni prekmalu.valda je bil neg.

ampak sem si kar malo oddahnila,pol sem pa rekla,baba nora saj je še prekmalu.

ampak jaz bi kar še 1x probala.samo pomoje je prekmalu.verjetno ga bom nardila v pondelk al tork.

papa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:34:49   
saba
pupice probajte zdržat čim več, ker čene je škoda dinarčkov.Z dnevi se veča nosečniški hormon in komaj ko ga je dovolj ga testi zaznajo

zato, še malo potrpljenja pa bo.......malo se zamotajte, pa na kakšen sprehod pa misli na pašo pa bo

srečno obema:miska::miska::miska:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:37:42   
naja78
hvala saba.
jaz se bom potrudila in potem javim.samo kar čutim da nav nič.pa vseeno upanje ostane.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:45:11   
saba
upanje ostaja dokler ne vidiš preklete M. , zato pozitivne misli in lepo čakat boš vidla da bo šlo

pa ne bit preveč žalostna če ne bo, bo pa drugič a ne......:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 14:48:45   
pety78
Bom tudi jaz raje malo počakala. Moji občutki so pa taki, da psiha preveč deluje in želja po tem. Pa se mi zdi, da me kar neki špika, pa prsi so malo bolj boleče,...

Vprašanje, koliko je sploh res.....:)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 15:02:08   
naja78
ej pety ,enako opažam tudi jaz.
nekaj ti povem.
na :duda:delava že 6 mes. pa sem bla tok psihično v tem,ker sem se prej tok pazila(tabletke pa kondomi)
no in sva rekla da bova brez,....naj ti domišlija dela.ha ha

no in psihično so se mi joške povečale,me bolele bradavice,scat sem hodila na 15 min,pa kr mal mi je blo slabo,pa tardeča mi je zamujala 3 dni.:grrr:

obup.pa sem par mescev probala odklopit pa teh znakov ni bilo,zdaj pa spet na to študiram in opet.joške me bolijo,bradavice,kar kluva mi not,skratka,....beži beži.si mislim.evo kaj psiha nardi prizkušeno na lastni koži.:grrr:

kolk časa se pa že ti trudiš??

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 15:10:52   
pety78
No, res je, da sva midva šele začela delati na tem. Kar pomeni, da če bo prišla M, bo to moje prvo razočaranje.

Sem se pa prav nasmejala, kako ti vse to doživljaš. Mislim, da smo vse dost podobne. :):):)

V nekaj se lahko podzavestno tako prepričamo, da ni za verjet. Po moje bom čez par dni že videla, kako mi trebuh raste....:):):) Na koncu pa ne bo nič.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kdaj narediti test?
4.11.2004 15:14:42   
JEŠA
Kdaj narediti test??????
Ha po mojem je odvisno od posamezne osebe.

Jaz se že matram 8 mesecev, in ni še nič :duda:

Imam neredno :hudicek:,tokrat sem naredila 30.9.2004 pa je bilo negativno, v ponedeljek sem imela roza izcedek in pol nič več, do danes se ni še prikazala :hudicek:, tako, da upam, da sem :nosecka:, ampak, kot si rekla psiha dela svoje.

Bom počakala do sobote in pol spet po test,.... ne vem že katerič.....

LP Ješa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kdaj narediti test?
5.11.2004 12:08:23   
Anonimen
Meni menstruacija zamuja 5 dni.
Na tretji dan zamude sem naredila Romed test in ker ni bila natanko vidna druga črtica, sem včeraj (četrti dan zamude) ponovila test z CB. Pojavili sta se :modri: črtici (sicer druga zopet manj vidna od prve, ampak v navodilih piše, da ni nujno, da sta obe enako vidni).
Oba z lubijem sva bila 9nebesa..., danes pa je prišla m.

:zmeden::zmeden::zmeden::(:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

LP, Moni

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kdaj narediti test?
5.11.2004 12:15:55   
JEŠA
monica99 čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

upam, da bo tudi meni jutri pokzal en lep ++++++++++++++++++++++++++++

lp Ješa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kdaj narediti test?
5.11.2004 12:19:32   
pravljica
monica, mogoče pa to ni M...kaj če je samo vgnezditev!?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kdaj narediti test?
5.11.2004 12:50:47   
JEŠA
Monica99, se opravičujem, nisem prebrača do konca ker sem živčna "za crknit", ker se bojim, da mi jutri test pokaže -.

ČE nimaš močne krvavitve, je možno, da je bila vgnezditev. Počakaj še dva do tri dni, če ti zgine vedi, da si nova :nosecka:...

Držim pesti!!!!!!!!!!!:miska::miska::miska::miska::miska:

LP Ješa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kdaj narediti test?
8.11.2004 7:06:58   
Anonimen
Hvala JEŠA in PRAVLJICA. Krvavitev res ni bila tako močna kot običajno in je sinoči izginila ali mogoče samo prekinila. Počakam še do jutri in potem spet naredim test...

lep pozdrav vsem!!!

Moni

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.