Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvič zaspala brez zibanja 4.11.2004 10:42:07
|
|
|
|
Nogavička
|
No, tole moram delit z vami. Naša Hana je malo prej prvič zaspala brez zibanja. Sploh ne morem verjet. Že nekaj časa smo poskušali z vsemi nasveti iz knjig, pa ni uspelo. No danes je. Kaj sem naredila - obrnila sem jo na stran, jo podložila z zvito dekco, jo fino zadekala, prižgala vrtiljak z uspavanko in glej čudo - zaspala je. No seveda upam, da ni to samo zato, da me malo potolaži, ko sva imele celo noč akcijo "mama ne sme spati":)-:)-, ko se je zbujala na 15 min, toliko, da sem ji dala dudo in je že spala naprej. Lep dan. Sonček je nekje za oblaki. Tea
|
|
|
|
Prvič zaspala brez zibanja 4.11.2004 10:45:48
|
|
|
|
ladeja76
|
:bravo::bravo: in upaj, d ato ni samo noč po noči neutrujenosti, očitno je bila zaspana, pa zaspannnnnnaaaaa.....
|
|
|
|
Prvič zaspala brez zibanja 4.11.2004 13:11:24
|
|
|
|
kimi
|
ja moj je 2 krat tko taspal v enem dnevu sem bla tok presrečna dudo v usta vrtiljap prižgi pleničko v roke in bum je spal. Ampak je to trajalo le 1 dan potem pa nazaj na roke;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?