|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zvečer noče zaspati
2.7.2007 13:13:07   
dana
Star je 26 mesecev, hodi v vrtec. Vstajamo ob 6h, v vrtcu in tudi doma ponavadi spi cca. 2 uri, zvečer pa ga nikakor ne morva pripravit do tega da bi šel čimprej spat. Tako da se včasih zavleče do 22h, kar je za tako starega prepozno, pa še zjutraj imamo potem probleme ko ne more vstati.

Če ga dam v posteljico prileze ven, če ga dam v najino posteljo pa sploh ni problem priti ven. V glavnem nikakor ga ne morem zadržati v spalniciuser posted image

Edina varianta ki jo vidim je da bi popoldansko spanje skrajšali, samo potem je pa tečen user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zvečer noče zaspati
2.7.2007 13:22:47   
Lenny
Tudi pri nas vstajamo tako zgodaj in oba morata biti do 19. ure v postelji, drugače je spanja premalo.
Po mojem pomaga samo vztrajnost in doslednost. Pri nas se risanka gleda že v pižami, pred tem se večerja, pa odmaka in umiva, ob 19. pa MIŽULE brez ugovarjanja.
Pomoje pri tej starosti tvoj mišek še potrebuje dnevno spanje, vsaj naš ga je. Poskusita vztrajati pri spanju vsaj od 20. ure naprej. Pa veliko uspeha in dobre živčke!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 13:57:34   
Linapina
Oh, sploh ne vem več kaj je prav in kaj ne. Tudi naša pri isti starosti zlepa ne gre v posteljo, pa še čez dan od 2 let ko smo ukinili dudo ne spi več. Edina varianta da gre spat je da grem jaz ali ati z njo v posteljo, pa še takrat je treba se pogovarjat, brat pravljice... Spi pa od 21.00 pa do 7.30, kar misluim da je absolutno premalo, amak kaj hočem. Mogoče pa ne potrebuje toliko spanca.
A sam zaspi? al morat tudi ležati z njim?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2007 14:30:02   
a.jda
Mi smo ukinili popoldansko spanje, pa gre zdaj spat ob 19 30, prej pa ob 23h zvečer. Malo je hudo da se navadi na drug ritem, potem pa gre.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 17:16:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2007 18:13:47   
vanč
Meni osebno se ne zdi prehudo, da gre do 22.ure spat, če spi popoldan. Veliko jih poznam pri tej starosti, ki še ne morejo zdržati brez popoldanskega spanca vendar se jim je zaradi tega večerna ura malo zamaknila, ker dlje zdržijo. Naš je star 22 mesecev in je prej recimo komaj zdržal do 19.30, sedaj pa gre spat ob 21.uri. Vendar vztrajam, da je to zadnja ura za v postlo. Silit ga, da gre spat najkasneje ob 20.uri, ko zunaj še pripeka sonce mi ne diši preveč.  Se pa strinjam, da določi neko humano uro (21. ali 21.30) in takrat mora biti v postelji in konec, vztrajaj in se bo navadil. Če prileze vsakič ven pospremi ga vsakič nazaj. Po mojem se bo naveličal.

vanč

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 7:40:25   
dana
Ker takole uhaja iz spalnice, greva pač tja in se zraven uleževa. Nekaj časa še čvekamo potem ga pa le zmanjka.

Saj mene niti ne moti da hodi tako pozno spat, hudo je zjutraj ker vstajamo že ob 6. Saj če bi spal do 7.30 bi bilo čist OK, ker tudi med vikendom ponavadi ne spi dlje kot do 7 oz. 7:30.

Bomo probali res biti čim bolj dosledni da bo vsaj do pol devetih zaspal.

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?