![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Posteljnina za posteljico 1.7.2007 9:59:46
|
|
|
|
eya
|
To je čisto različno. Lahko kupiš tak komplet, kjer dobiš vse: kovter, vzglavnik, prevleke za oboje+obloga za ob stenah posteljice. Lahko pa kupiš standard komplet: prevleke za kovter, vzglavnik, rjuho. Mi smo kupili v BC, samo lahko kupiš tudi kje drugje. So pa precej pre-drage stvari. Če imaš šivalni, lahko marsikaj zasiješ sama.
|
|
RE: Posteljnina za posteljico 1.7.2007 10:52:34
|
|
|
|
blue sky
|
Cel komplet v BC stane tudi 10€ in več - odvisno. mi smo celotno posteljnino dobili za darilo, tako da nismo imeli stroškov s tem. Kot pa je že Eya napisala, si lahko marsikaj sešiješ sama.
|
|
|
|
RE: Posteljnina za posteljico 1.7.2007 11:18:35
|
|
|
|
birdy
|
Cena kompletov je okoli 120EUR (mislim da malce več). Je pa odvisno katero velikost boš kupovala. Jaz imam posteljo 140x70 in seveda večji kovter pa se pri nas dobi zelo malo posteljnin, pa še te niso ravno najlepše. Dobiš pa v Avstriji v Kiki ful lepe posteljnine (baldahin, prevleka za kovter in povšter in tisto oblazinjeno stranico za na posteljo) za 50-60 Eur. To je samo za informacijo, ker sama imam v Sloveniji na voljo približno tri različne modele, ki nikakor niso tako lepi kot v Avstriji.
|
|
RE: Posteljnina za posteljico 1.7.2007 12:47:38
|
|
|
|
lea23
|
midva sva kupila v toysrusu že pred novim letom. prevleka za kovter + prevleka za vzglavnik + obroba + baldahin je bilo vse skupaj 75€. kovterček in vzglavnik sta bila skupaj nekaj čez 40€. baldahina nisva kupovala!
|
|
|
|
RE: Posteljnina za posteljico 1.7.2007 17:53:03
|
|
|
|
blue sky
|
Joj, sem narobe napisala 10 € - mislila sem 100 € in več .
|
|
|
|
RE: Posteljnina za posteljico 1.7.2007 18:07:00
|
|
|
|
Putka
|
Rjuhce Leclerc (2 za 10€ približno) Kovterček Ikea Prevleka - sešila sama, za blago dala max 10€, lahko daš tudi zašiti Obroba - imajo v Leclercu luštne in ugodne, za našo starinsko posteljico sem naredila sama, kupila sem polnilo in se nekaj ur matrala
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.