|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše izkušnjevrnitev bivšega-da ali ne?
29.6.2007 18:39:18   
Anonimen
Razmišljam.K temu me je vzpodbudil Cosmo članek "Tvoj nekdanji-mu boš dala še eno priložnost ali sta končala za vedno?"(Cosmopolitan,Junij 2007).

Ste bivšega že kdaj sprejele nazaj?
Zakaj?
Kako se je stvar obnesla?
V kakšnih odnosih sta danes?

Vem,da veliki večini v drugo ne uspe.Tudi jaz sem ena izmed tistih,ki smo poiskušale v nedogled,v upanju,da sma si vendarle usojena in da je to moj princ na belem konju,i.t.d Pa se ni izšlo.Z bivšim sma po vsakem razpadu zveze po nekaj tednih spet prišla skupaj.Krivila sma ljubezen.In strast.Pa je prišlo tako daleč,da sma se po nekaj odhodih in prihodih nazaj za zmeraj razšla.Vsaj tako mislim.Ker vidim,da to ne vodi nikamor.To je moja izkušnja.

Kaj pa vaša?

Napišite jo,tukaj...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše izkušnjevrnitev bivšega-da ali ne?
29.6.2007 18:44:32   
daddy
      Sto ljudi, sto čudi. Pri kakšnem bi uspelo, večinoma pa mislim da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2007 18:55:35   
Anonimen
Nama je uspelo, sva šla dvakrat narazen, imava pa družino, vendar to je bilo le zato ker konfliktov nisva znala sproti reševati. Oba veva da sva za skupaj in sva to dokazala, nisva pa se v bistvu razšla, v smislu  razspada partnerske zveze, ker nihče od naju ni varal, stike sva imela vsak dan,seks,...Vendar se je on za dva meseca odselil nazaj domov in to nama je obema koristilo. Nato sva poiskala partnersko svetovalko, in rešila probleme ki so pripeljali do tega. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2007 18:56:35   
Anonimen
Ste bivšega že kdaj sprejele nazaj? Da..

Zakaj?
Ljubezen je prevladovala..

Kako se je stvar obnesla?
Narazen sva šla takoj, ker sem izvedela, da me je varal!

V kakšnih odnosih sta danes? Se kao ne poznava user posted image In bolje je tako user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2007 19:00:49   
Anonimen
Šla narazen po 3 letih skupnega življenja, živela narazen pol leta, po pol leta sem se preselila nazaj v njemu bližnji kraj in poskušala ponovno, eno leto po tem sem se preselila nazaj k njemu, danes sva poročena in pričakujeva user posted image .
Sva eden na miljon ki nama je uspelo, takrat je bilo prav da sva šla narazen za nekaj časa, oba sva premislila, odrasla in ugotovila da sva za skupaj.
Od takrat je kot noč in dan, oba sva hvaležna za tisti čas narazen.
Sva pa izredno hitro začela živeti skupaj, oba komaj polnoletna, še sebe sva iskala, kaj šele da sva zmogla skupno gospodinjstvo, odgovornost ipd.
Hvala bogu niso bili otroci vpleteni ali kaj podobnega, tako, da sva si tak "oddih" lahko privoščila.
Danes pa bi bilo drugače, ker je tudi situacija druga.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2007 19:02:50   
Anonimen
Jaz mislim, da je že v prvo z razlogom bivši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2007 19:11:26   
muška
Ko je konec je konec pri meni! Nobenega nisem vzela nazaj, čeprav se mi je eden dolgo ponujal. Drugače pa se z njimi pozdravim, to je pa tudi vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2007 19:14:36   
dory
ne, ce ni slo v prvo, ne bo slo tud v tadrugo...pogreta juha zame ni dobra...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2007 19:43:29   
Anonimen
Dolgo časa sem razmišljala kako bi bilo če bo vztrajala z bivšim še naprej... pa kako bi bilo če bi ponovno poskusila...
Ampak na srečo ni bilo ne enega in ne drugega...

Kot je že rekla ena prej... bivši je z razlogom bivši.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2007 20:27:31   
Anonimen
Nisem še bila v takšni situaciji, vendar mislim, da bi težko sprejela nekoga nazaj, pa ne zato, ker mu ne bi mogla oprostiti, ampak zato, ker bi izgubila zaupanje, brez tega pa veza ne more obstati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2007 21:08:44   
Anonimen
Z enim bivšim sem bila poročena pet let zdaj že deset let ločena.Ampak bi ga vzela nazaj,če bi hotel.Jaz že vem zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2007 21:13:25   
srki
Mislim da se pri meni ne bi obneslo. Nisem še bila v takšni situaciji in najbolje oz. upam, da tudi ne bom nikoli.

Če je enkrat konec, je konec.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2007 21:41:54   
SISI25
sva bila skupaj 4 leta...iamva dva otroka..sva šla narazen..ampak sem ga vzela nazaj po pol leta....je bilo vse isto ..in sva šla spet narazen..zdaj sva narazen malo več kot pol leta in bi rad spet prišel nazaj...ampak ni šans..

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2007 21:44:16   
Anonimen
Nimam takih izkušenj,mislim da bi ga brcnila v rit!user posted image

(odgovor članu SISI25)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2007 0:18:55   
beba76
Ne, hvala! Če ni šlo, pol tudi ne bo šlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2007 1:20:49   
baguSka
Ste bivšega že kdaj sprejele nazaj? SVA SE VZELA NAZAJ.
Zakaj? KER SVA SI TAKO ZELELA. DA BOVA PAC SE ENKRAT PROBALA.
Kako se je stvar obnesla? SE SLABSE.
V kakšnih odnosih sta danes? NIMAVA JIH.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.6.2007 7:24:40   
AKP
Skupaj sva bila pet let, šla za tri mesece narazen (obdržala stike, nisva mogla drug brez drugegauser posted image ) in sedaj po 22 letih sva še vedno skupaj. Postala pa sva fant in punca pri mojih rosnih 15 letih. Na čase je bilo hudo, ampak sem vedela da enostavna spadava skupaj in sem vstrajala. Pa se je splačalo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.6.2007 11:51:56   
Anonimen
Skupaj sva bila 9 let, se za pol leta razšla in sedaj sva spet skupaj že dve leti. V bistvu sem se takrat jaz odselila. Ne toliko zaradi njega kot zaradi sebe. Sem rabla čas da razčistim določene stvari v svoji glavi. Se je preveč nabralo in nisem bila zmožna tega rešit če je bil on zraven. Po eni strani sem prav vesela da sem to naredila, saj sedaj miljonkrat boljše funkcjonirava.
Sva pa skupaj od mojega 15ga leta in njegovega 19ga. Živela sva skupaj od mojega 21ega leta pri njegovi mami. Tudi to je bil en velik odstotek problemov.
Sedaj sva na svojem, srečna in upava na user posted image .

Odvisno od situacije zakaj greš narazen. Jaz nisem šla stran zaradi drugega ali pa zato k ga nebi imela rada.

In ja pogreta juhca je lahko okusnauser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
30.6.2007 11:59:30   
Anonimen

Nazaj se samo kozla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.6.2007 12:16:54   
Linapina
Jaz pa mislim da je to čisto odvisno od situacije zaradi katere bi šla narazen.
Nekatere stvari bi lahko spregledala, določene pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.6.2007 12:17:52   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Nazaj se samo kozla.

user posted image user posted image user posted image   ...tukaj imaš pa konkretne izkušnje...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.6.2007 13:49:14   
Anonimen
Ja, moja sestricna ze 7 let prekinja in zacenja s svojim bivsim .. no, narazen sta sla enkrat po letu in pol, naslednjic po 5-ih, zdaj pa en druzga "nategujeta" prek Evrope. In vceraj je vsa vesela odletela k njemu, pa ceprav je letos okrog novega leta in se enkrat potem govorila kako je pa zdaj nepreklicno konec in da se ji tega cloveka ne omenja, cez dva dni pa kako ga pogresa .. Cosmo kura pac user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?